Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Ποιος θέλει καλό της πόλης;

ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ, ΚΩΣΤΗΣ ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ


Πολύ σίγουρο σε άκουσα αυτές τις μέρες, ότι στο παιχνίδι του Απόλλωνα με τον Αγροτικό θα νικήσουν οι γηπεδούχοι. Από πού αυτή η σιγουριά για να έχουμε καλό ερώτημα κατά πρώτο λόγο; Κατά δεύτερο να σου πω ότι είναι πολύ κρίμα να παλεύουν οι δυο ομάδες, για το ποια θα αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό είναι κακό για την πόλη μας.

Άσε μας ρε Γρηγόρη με το καλό της πόλης, άρχισες πάλι τα ίδια; Ποιος θέλει το καλό του Απόλλωνα και του Αγροτικού Αστέρα, πέρα από τους οπαδούς τους; Εδώ έχουμε μάθει να παρακαλάμε να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα για να νιώσουμε εμείς καλά. Ακόμα δεν έχεις μάθει την νοοτροπία της Θεσσαλονίκης;

Δεν το δέχομαι αυτό που λες σε καμία περίπτωση. Η Θεσσαλονίκη έχει ανάγκη από περισσότερες ομάδες στην Σούπερ Λίγκα και στην Φούτμπολ Λίγκ, αν θέλει κάποια στιγμή να δει χαΐρι. Με το να χαίρεται ο οπαδός της μίας ομάδας με την καταστροφή της άλλης και να αισθάνεται καλυμμένος από αυτό, έχουμε φτάσει σε αυτά τα χάλια.


Δεν αφήνεις τον πρόλογο και τα σάπια σε μένα. Για το καλό της πόλης ενδιαφέρεσαι, ή για τα φιλαράκια σου που επιστρέφουν στην Καλαμαριά και τους περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες; Στο είπα από την αρχή της εβδομάδας, εγώ είμαι με τον Απόλλωνα και όχι με τον Αγροτικό με το αμαρτωλό παρελθόν και τα ίδιο θα έλεγα αν προπονητής του ήταν αδερφός μου, φίλος μου, κουμπάρος μου.

Πόσο διεστραμμένη φαντασία μπορεί να έχεις τελικά, ρε εξωγήινε; Τι σχέση έχουν αυτά που σου λέω, με αυτά που κάθεσαι και με τσαμπουνάς; Σου είπα ότι υποστηρίζω κάποια από τις δυο ομάδες ακόμα και έτσι να είναι όπως τα κατεβάζει το μυαλό σου; Η Θεσσαλονίκη πάει από το κακό στο χειρότερο και σου λέω ότι είναι αμαρτία να λιγοστέψουν οι ομάδες που την εκπροσωπούν.


Στο έχω πει τόσες φορές θα στο πω άλλη μια. Δεν υπάρχει καλό της πόλης, υπάρχει καλό της τσέπης μας και της ομάδας μας. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή είναι με τον Πανσερραικό, του Άρη με την Λάρισα και πάει λέγοντας το πράγμα, δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ πάρτε το απόφαση.


Ηρακλής

Το πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα με στον Ηρακλή με την παρουσία του Σπύρου Παπαθανασάκη, φαίνεται και από κινήσεις σαν και αυτές της Πέμπτης στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Ξάνθη. Ο Ηρακλής πέρα από τον πολύτιμο χρόνο που έχασε δεν είχε τίποτε σε επικοινωνιακό επίπεδο ήταν αποξενωμένος από πάρα πολλά πράγματα.


Υπάρχει πάρα πολύς δρόμος ακόμα αλλά κινήσεις τέτοιες όπως αυτή με το δωρεάν εισιτήριο στους ανέργους σε έναν ημιτελικό κυπέλου μάλιστα «ζεσταίνουν» τον κόσμο δείχνουν ότι πέρα από την πορεία της ομάδας υπάρχει από πίσω ένας ζωντανός οργανισμός που δουλεύει για το καλό του συλλόγου.


Λάμπρος Γράντας

Βαριές κουβέντες ακούστηκαν από τον Λάμπρο Γράντα στο Metropolis 95,5 και κυρίως για τον κορυφαίο Έλληνα μπασκετμπολίστα όλων των εποχών Νίκο Γκάλη. Ο ίδιος ο πρώην παράγοντας του Άρη έχει δικαίωμα να μην πάει σε καμία γιορτή της ομάδας του Άρη,  είτε τον κάλεσαν είτε όχι,  αφού η αλήθεια είναι ότι αυτά που άκουσε στην περίοδο που διοικούσε την ομάδα ήταν πολύ βαριά. Ο Γκάλης όμως είναι ένα είδωλο είναι η ζωντανή ιστορία του Άρη κι ας πήγαν κάποιοι στο τέλος να χαλάσουν την σχέση του με την ομάδα. Άλλο παράγοντας και άλλο αθλητής κύριε Γράντα μπορεί για τον εαυτό σας να έχετε δίκιο,  αλλά τον Γκάλη την αδικήσατε με αυτό που είπατε.


Τόπος πανηγυρισμών και….. δακρύων
ΚΟΚ Πες μου τώρα ότι θα πάει κανείς να πανηγυρίσει την παραμονή
ΡΑΠ Βρε όταν χαίρονται από την μπροστά μεριά οι άλλοι κλαίνε από την πίσω


Ραπτόπουλος

Ανεργοι (1)
Καλή χρυσή και άγια η κίνηση της ΠΑΕ Ηρακλής να δώσει δωρεάν εισιτήρια στους ανέργους για τον ημιτελικό με την Ξάνθη. Η απορία μου είναι θα τα δώσει και σε αυτούς που έκαναν άλμα επί κοντώ μέχρι τώρα;

Ανεργοι (2)
Και έτσι να είναι αλήθεια  λέει η ΠΑΕ Ηρακλής ότι τα δίνει σε ανέργους. Απλά τώρα δεν θα έχουνε κανένα πρόβλημα όσοι έμπαιναν στην κούτρα και δεν θα μπορώ να τους κράξω αφού έτσι κι αλλιώς οι περισσότεροι από αυτούς άνεργοι είναι.

Καλαϊτζίδης
Θα το πάρει το παιχνίδι ο Αρης με τον Πανσερραϊκό γιατί όλη την εβδομάδα, η ομάδα προσαρμόστηκε πάνω σ' αυτήν των Σερρών, την μελέτησε και θα παίξει ανάλογα με τις ανάγκες του αγώνα και όχι με τον Αρη σε πρώτο ρόλο όπως έκανε πάντα.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: