Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Αντσελότι: «Φυσικά θα γυρνούσα στη Μίλαν»

Δηλώσεις που μοιάζουν με άνοιγμα προς την πλευρά της Μίλαν έκανε ο Κάρλο Αντσελότι. Ενώ η μουρμούρα στη Ρεάλ Μαδρίτης αυξάνεται, ο Ιταλός παραδέχθηκε ότι ευχαρίστως θα επέστρεφε στη μεγάλη του αγάπη.

Αντσελότι: «Φυσικά θα γυρνούσα στη Μίλαν»
Ίσως δεν έχει σχέση. Ίσως είναι μια απλή παραδοχή της αγάπης του στη Μίλαν -ανεξάρτητα του τι συμβαίνει τώρα στην καριέρα του.

Άντε όμως η δήλωση ότι ευχαρίστως θα γύριζε στους «ροσονέρι» (την ώρα που η γκρίνια για τα άσχημα αποτελέσματα της Ρεάλ συμπεριλαμβάνει και τον ίδιο) να μην εκληφθεί ως άνοιγμα από την πλευρά του Κάρλο Αντσελότι.

Φιλοξενούμενος εκπομπής σε ιταλικό κανάλι, ο 55χρονος τεχνικός υπερασπίστηκε αρχικά τον Πίπο Ιντζάγκι, λέγοντας: «Άξιζε να πάρει τη δουλειά στη Μίλαν. Όταν σου προσφέρεται η ευκαιρία να προπονήσεις μια μεγάλη ομάδα, πρέπει να την παίρνεις. Ένας τεχνικός πρέπει να ξέρει πώς να είναι υπομονετικός».

Εκείνο που είχε περισσότερη σημασία όμως ήταν η απάντηση για το αν θα επέστρεφε εκείνος στη Μίλαν, στην οποία ανέφερε: «Αν θα γυρνούσα στο Μιλανέλο; Φυσικά, είναι το μόνο μέρος στο οποίο θα μου άρεσε να επιστρέψω. Ο Μπερλουσκόνι ποτέ δε μου είπε ποια ενδεκάδα να διαλέξω». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: