Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Σακελλαρίου: «Αν ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που ξέρουμε θα κερδίσει αύριο» (audio)

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Λευτέρης Σακελλαρίου. Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και της Κέκρυρας μίλησε για τον αυριανό αγώνα μεταξύ των δυο ομάδων στο νησί των «Φαιάκων».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ: «Έπαιξα στον ΠΑΟΚ το 2010-2011. Τότε είχαμε ξεκινήσει την χρονιά με τον Δερμιτζάκη προπονητή και μετά συνεχίσαμε με τον Μάκη Χάβο. Είχαμε και πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη εκείνη την χρονιά και μάλιστα κερδίσαμε την Βιγιαρεάλ στην έδρα μας με 1-0».

Για το τι βλέπει  για τον αυριανό αγώνα του ΠΑΟΚ στην Κέρκυρα: «Ο ΠΑΟΚ θέλει να πάρει το παιχνίδι για να μπορέσει να είναι πιο ανταγωνιστικός στην συνέχεια. Τα τελευταία πέντε χρόνια στον ΠΑΟΚ δεν έχει τελειώσει ένας προπονητής τη σεζόν και αυτό είναι ένα στοιχείο που τον αφήνει κάπως πίσω στο να διεκδικήσει κάποιον τίτλο».

Για το αν αλλάζει προς το καλύτερο μια ομάδα όταν γίνεται αλλαγή προπονητή: «Με την αλλαγή προπονητή πάντα αλλάζει η ψυχολογία των παικτών, όμως αγωνιστικές αλλαγές δεν μπορούνε να φανούν γρήγορα. Πρέπει να δουλέψει η ομάδα για να βελτιωθεί στο αγωνιστικό κομμάτι».

Για το τι σου αρέσει στον ΠΑΟΚ: «Μου αρέσει πολύ στον ΠΑΟΚ που τα τελευταία  χρόνια ο ΠΑΟΚ εμπιστεύεται και δίνει την ευκαιρία σε νέα παιδιά να αγωνιστούν. Τα παιδιά αυτά δείχνουν ότι  μπορούν να κάνουν βήματα  μπροστά. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι ότι ενώ έχει όλα τα εχέγγυα για να δουλέψει σαν υγειές σωματείο αλλάζει συνεχώς προπονητές και δεν μπορεί να διεκδικήσει κάποιον στόχο».

Για το ποιος πιστεύει ότι θα κερδίσει αύριο: «Αν ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που ξέρουμε θα κερδίσει τον αγώνα».

Ακούστε όσα είπε ο Λευτέρης Σακελλαρίου στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»


Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style



*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: