Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

«Πανέτοιμοι όποτε ξεκινήσουν»

Το σοβαρό ενδεχόμενο έναρξης των πλέι οφ στις αρχές του επόμενου μήνα δημιουργεί «πονοκέφαλο» στις ομάδες, τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές τους.

Πολύ απλά διότι θα κληθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα να δώσουν δέκα αγώνες, εν μέσω μάλιστα υψηλών θερμοκρασιών. Θεωρείται δε σίγουρο ότι θα υπάρξουν εμβόλιμες αγωνιστικές, πολύ απλά γιατί το πρόγραμμα σε διαφορετική περίπτωση δε… βγαίνει.

Χωρίς αυτές, τα πλέι οφ θα ολοκληρωθούν τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου. Με τον Ηρακλή ευρισκόμενο καλώς εχόντων των πραγμάτων στη Super League να πιέζεται πάρα πολύ χρονικά ενόψει της νέας χρονιάς. Οσον αφορά τις διακοπές των ποδοσφαιριστών, την οργάνωση και μεταγραφές της περιόδου αλλά και την προετοιμασία για την επερχόμενη σεζόν.

Το κλίμα πάντως που επικρατεί εντός Ηρακλή δεν έχει αλλάξει παρά την κωλυσιεργία που επικρατεί, με άπαντες στη Μίκρα να δηλώνουν πανέτοιμοι όταν και όποτε αποφασιστεί η έναρξη των πλέι οφ. Αυτό τονίζει και ο τεχνικός του Ημίθεου, Νίκος Παπαδόπουλος, με τον έλληνα προπονητή να προσπαθεί καθημερινά να διατηρήσει σε εγρήγορση και καλή σωματική και ψυχολογική κατάσταση τους παίκτες του. Θεωρώντας ότι οι ποδοσφαιριστές του έχουν, όλο αυτό το διάστημα που ακολούθησε του πρώτου αγώνα με την Ξάνθη, την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να ανασυνταχθούν ενόψει της πιο κρίσιμης περιόδου της χρονιάς.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: