Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

«Ο ΠΑΟΚ έδειξε χαρακτήρα»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε o πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Γιώργος Ανδρέου και μίλησε για την νίκη του «Δικεφάλου» επί του Παναθηναϊκού στη «Κυψέλη» και την εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό:
«Ο κόσμος του ΠΑΟΚ βοηθάει πολύ στα τελευταία ματς και αυτό είναι ευχάριστο. Πετύχαμε μια πολύ και μεγάλη νίκη με τον Παναθηναϊκό και τώρα έχουμε και πάλι την ανάγκη του κόσμου. Δώσαμε τα πάντα για να παίξουμε στον τελικό και θέλει προσοχή για να προσέξουμε και να τα βγάλουμε πέρα ως το τέλος. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε, έδειξε χαρακτήρα αλλά όλοι είχαμε στο μυαλό τον κόσμο και το πώς περίμενε αυτή την νίκη. Πήραμε πολλά μηνύματα και ξέρω κόσμο από όλη την Ελλάδα που θα κατέβει την Δευτέρα στο γήπεδο για το παιχνίδι».
Για την ευκαιρία του ΠΑΟΚ να προκριθεί στον τελικό:
«Δεν τελείωσε τίποτα. Τα ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός έχουν προσφέρει πολύ καλό θέαμα και δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο. Καταφέραμε σε μια μικρή και δύσκολη έδρα να πάρουμε την νίκη και χθες δεν έγινε και τίποτα κατακριτέο. Ο Παναθηναϊκός είναι σε καλή φόρμα αλλά ο ΠΑΟΚ είναι κλάσης καλύτερη ομάδα. Είχαμε και την ατυχία του Σαφράνοβιτς όμως ελπίζω το παιδί να είναι καλά και να πάρουμε την πρόκριση».
Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο που θα έρθει την Δευτέρα στο γήπεδο:
«Από σήμερα εμείς θα ασχολούμαστε με την οργάνωση του ματς της Δευτέρας. Στα προηγούμενα ματς οι φίλαθλοι έδειξαν επίπεδο και δεν έκαναν το παραμικρό. Τώρα θα υπάρχει μια ιδιαιτερότητα, θα υπάρχει πολύ κόσμος αλλά θα μιλήσουμε με όλους, θα προετοιμαστούμε και πιστεύω πως οι φίλαθλοι δεν θα κάνουν το παραμικρό. Γνωρίζουν όλοι πως μετά λογικά θα είναι ο Ολυμπιακός και είμαι σίγουρος πως ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα δείξει πολιτισμό και δεν θα κάνει το παραμικρό».
Για το τι είπε στους παίκτες μετά το τέλος του αγώνα:
«Σε ένα τέτοιο γήπεδο που έχει πολύ κοντά τον κόσμο πρέπει να δείξεις μαγκιά και χαρακτήρα για να κερδίσεις. Έχουμε μεγάλους αθλητές αφού πήραν την νίκη αποχώρησαν από το γήπεδο χωρίς να συμβεί το παραμικρό με την βοήθεια των ανθρώπων του Παναθηναϊκού. Αυτή η ομάδα ξέρει το πρέπει να κάνει. Όλοι στην ομάδα ήμασταν μια γροθιά και όλα πήγαν καλά».
Για το τι γίνεται ενόψει της νέας χρονιάς:
« Ο σχεδιασμός της χρονιάς έχει ήδη ξεκινήσει. Τώρα με τους τελικούς δεν είναι η ώρα να συζητήσω για αυτό το θέμα. Εγώ ο ίδιος έχω πάρει τις αποφάσεις και θα υλοποιήσω άμεσα όσα έχω στο μυαλό μου όμως αυτή την στιγμή περιμένω να τελειώσουν οι τελικοί».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: