Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα!

Δεύτερη συνεχόμενη δικαστική νίκη στην υπόθεση της επιταγής της μεταγραφής Διούδη, η οποία, πάντως, κάθε άλλο παρά έχει τελεσιδικήσει, αφού απομένει η τακτική δικάσιμος, μέτρησε ο Παναγιώτης Στεφανίδης.

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Αρης, μετά την πρώτη του (περισσότερο ηθική) δικαίωση τον περασμένο Σεπτέμβρη στο αίτημα για προσωρινή διαταγή, είδε και το αίτημα για ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του να απορρίπτεται από το Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, που δεν διαπίστωσε λόγους εφαρμογής του κατεπείγοντος, κρίνοντας τον φερέγγυο.

Θυμίζουμε ότι πρόκειται για την υπόθεση της μήνυσης που έχουν καταθέσει σε βάρος του Στεφανίδη οι πρώην ποδοσφαιριστές Διούδης, Κουσίδης, Μπουγαϊδης, Κοτσαρίδης, αλλά και οι μάνατζερ τους Καρασαββίδης και Τοπίδης. Πιο συγκεκριμένα, ζητούσαν με ασφαλιστικά μέτρα την δέσμευση των λογαριασμών του πρώην Προέδρου κατηγορώντας τον για υπεξαίρεση των χρημάτων της επιταγής, αλλά και ότι τους εξαπάτησε συστηματικά με το να μην τους δώσει τα χρήματα που τους οφείλονταν. Συν τοις άλλοις στο δικόγραφο επισημαίνουν πως είχε οργανωμένο σχέδιο να ρίξει τον Αρη στη Γ’ Εθνική, γι’ αυτό και όλο το καλοκαίρι τους απέτρεπε να «κυνηγήσουν» τους «κιτρινόμαυρους».

Οι περιπέτειες, πάντως, δεν ολοκληρώνονται για τον Παναγιώτη Στεφανίδη, μιας και εκκρεμεί και η δικαστική διαμάχη με τον Λάμπρο Σκόρδα, για την υπόθεση της μεταγραφής του Ολαϊτάν.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: