Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Μίτσελ και άλλοι για αντι-Αντσελότι!!

Το συμβόλαιό του που λήγει το 2016 σκοπεύει να τιμήσει ο Κάρλο Αντσελότι, όμως στην Ισπανία αναζητούν ήδη τον διάδοχο του Ιταλού προπονητή της Ρεάλ. Μίτσελ, Ζιντάν και Κλοπ μεταξύ των υποψήφιων.

Μίτσελ και άλλοι για αντι-Αντσελότι!
Αποφασισμένος να τιμήσει το συμβόλαιό του που λήγει το 2016 εμφανίστηκε ο Κάρλο Αντσελότι, μιλώντας στους εκπροσώπους του ισπανικού Τύπου εν όψει του σαββατιάτικου αγώνα με τη Μάλαγα.

Ωστόσο, στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία πως αν η «βασίλισσα της Ευρώπης» δεν καταφέρει να κατακτήσει κάποιον τίτλο τη φετινή σεζόν, τότε δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «AS» έφερε στην επιφάνεια τα ονόματα των υποψήφιων προπονητών που ενδέχεται να αναλάβουν τη Ρεάλ Μαδρίτης, αν τελικά αποχωρήσει ο Κάρλο Αντσελότι. Μεταξύ αυτών είναι και ο πρώην κόουτς του Ολυμπιακού, Μίτσελ.

«Δεν έχει ομάδα από τον Ιανουάριο, όταν και αποχώρησε από τον Ολυμπιακό. Ο Μίτσελ έχει την υποστήριξη του "Μπερναμπέου". Ιστορική μορφή (129 γκολ σε 560 ματς με την Ρεάλ από το 1984 μέχρι το 1996), ενώ έχει προπονήσει την Καστίγια το 2006-07. Γνώστης της ομάδας. Έπειτα, προπόνησε την Χετάφε, την Σεβίλλη και τον Ολυμπιακό, με τον οποίο έφτασε στους "16" του Champions League (κέρδισε 2-0 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ). Εκεί κατέκτησε δύο πρωταθλήματα Ελλάδας και ένα Κύπελλο», αναφέρει το δημοσίευμα για τον Ισπανό προπονητή.

Εκτός από τον Μίτσελ, γίνεται λόγος για τον Χούλεν Λοπετέγι που έχει ξεχωρίσει φέτος με την πορεία της Πόρτο στο Champions League, του Γιοακίμ Λεβ που έφτασε στην κορυφή του κόσμου με την εθνική Γερμανίας, του Ράφα Μπενίτεθ που τα πηγαίνει αρκετά καλά με τη Νάπολι στο ιταλικό πρωτάθλημα και το Europa League, τον Γιούργκεν Κλοπ που αποχωρεί στο τέλος της σεζόν από την Ντόρτμουντ και τον Ζινεντίν Ζιντάν που ενδέχεται να κάνει «γκελ» στους οπαδούς και αυτή τη στιγμή προπονεί τη δεύτερη ομάδα των «μερένχες», την Καστίγια. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: