Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Ολυμπιακός και… θηρία για Αβονιγί!!


«Μάχη» με τους καλύτερους ευρωπαϊκούς συλλόγους φέρεται να δίνει ο Ολυμπιακός για την απόκτηση του Ταϊβό Αβονιγί, ενός Νιγηριανού επιθετικού που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών σκαόυτερ.

Ολυμπιακός και… θηρία για Αβονιγί
Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και αρκετών άλλων ευρωπαϊκών συλλόγων για την απόκτηση του Ταϊβό Αβονιγί αποκαλύπτει σήμερα η ιστοσελίδα «sl10.ng».

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο 17χρονος επιθετικός που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών σκάουτερ, ετοιμάζεται να υπογράψει στην αραβική Esperance de Tunis.

Μάλιστα, η διοίκηση του συλλόγου έχει μιλήσει ήδη και με τον πατέρα του διεθνούς άσου (Σολομόν Αβονιγί) και ίσως μέχρι το τέλος του μήνα να σημειωθούν εξελίξεις.

Ωστόσο, υπάρχουν πληροφορίες πως ο Ολυμπιακός, η Άντερλεχτ, η Σάλτσμπουργκ, η Πόρτο και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξετάζουν προσεκτικά την περίπτωσή του. Μάλιστα, οι «κόκκινοι διάβολοι» σκοπεύουν να τον προσκαλέσουν για δοκική, αφού θα χρειαστεί να υποβάλει αίτημα για άδεια παραμονής για να αγωνιστεί στο αγγλικό πρωτάθλημα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: