Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Παντακίδης: «Με κόσμο και καλή εμφάνιση, δε γλιτώνει ο Παναθηναϊκός» (audio)

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Παντακίδης. Ο βολεϊμπολίστας του ΠΑΟΚ μίλησε για τον τρόπο που μίλησε χθες εύκολα ο Δικέφαλος, για το παιχνίδι της Δευτέρας στο Παλατάκι και για την παρουσία του κόσμου που θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έχουμε ένα τελικό την Δευτέρα  προκειμένου να περάσουμε στον τελικό και να παίξουμε στην συνέχεια με τον Ολυμπιακό ή με τον Φοίνικα Σύρου. Σίγουρα τίποτα δεν έχει τελειώσει. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ με αυτά που έχει δει όλη τη χρονιά θεωρεί ότι η ομάδα είναι έτοιμη να πάρει το πρωτάθλημα.  Εμείς με την σειρά μας  πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι ώστε ένα-ένα τα παιχνίδια να  μπορέσουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα.»

Για το πιο θεωρεί δυσκολότερο παιχνίδι: «Το πιο δύσκολο παιχνίδι είναι αυτό που έρχεται την Δευτέρα. Θα έχουμε πολύ κόσμο σύμφωνα με τα μηνύματα που δέχομαι. Εγώ το μόνο που θέλω να πω είναι ότι θέλω ο κόσμος να είναι προσεκτικός και να βοηθήσει την ομάδα όπως αυτός ξέρει. Να προστατεύσει την έδρα μας  ο κόσμος ώστε να μην παίξουμε κεκλεισμένων των θυρών»

Για την παρουσία του κόσμου: «Με πολύ κόσμο και με μια πολύ καλή εμφάνισή από εμάς δεν γλιτώνει ο Παναθηναϊκός. Ο κόσμος παρασέρνεται και δεν θέλει πολύ για να εκνευριστεί. Όμως εμείς θέλουμε να έρθει να μας βοηθήσει αλλά ξανά λέω να μην δώσει δικαίωμα να δημιουργηθούν επεισόδια όσο και αν προκαλέσει η αντίπαλη ομάδα».

Για το πως κατάφεραν και κέρδισαν τόσο εύκολα: «Καθίσαμε στα αποδυτήρια μετά τον αγώνα που ηττηθήκαμε και είπαμε ότι σαν ομάδα στα πλει οφ δεν έχουμε παίξει έτσι όπως έχουμε συνηθίσει να μας βλέπει ο κόσμος όλη την χρονιά. Επομένως, είπαμε ότι αν μπούμε δυνατά και παίξουμε αυτό που μπορούμε, θα κερδίσουμε. Και αυτό κάναμε. Μπήκαμε δυνατά και ήρθε αυτή η νίκη».

Ακούστε όσα είπε ο Γιάννης Παντακίδης στο Metropolis 95,5 και την επκομπή «Στη Σέντρα»

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: