Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Χαλαρά στην Πλατεία!

Ρεπό έχει ο Πανιώνιος, λόγω του γεγονότος ότι ήταν να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ στην 31η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, και αυτό λειτουργεί ευεργετική για τους τραυματίες των «κυανέρυθρων».

Χαλαρά στην Πλατεία
Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Πανιωνίου, ο οποίος έχει ρεπό εξαιτίας του γεγονότος ότι ήταν να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ για την 31η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Το πρόγραμμα της προπόνησης περιλάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, αλλά και τακτικής.

inner

Οι τερματοφύλακες, Νίκος Παπαδόπουλος, Νίκος Γιαννακόπουλος, Μανώλης Καλογεράκης, εκτέλεσαν το πρόγραμμά τους, υπό την επίβλεψη του προπονητή τους, Βαγγέλη Φιλιππή και στην συνέχεια ενσωματώθηκαν στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας.

Ο Αλέξανδρος Μουζακίτης και ο Απόστολος Γιάννου, ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης στην πισίνα των εγκαταστάσεων του σταδίου Νέας Σμύρνης, υπό την επίβλεψη του φυσιοθεραπευτή της ομάδας, Τάσου Πλιάγκου. Ο Απόστολος Γιάννου από το Σάββατο επιστρέφει στο κανονικό ρυθμό των προπονήσεων και των υποχρεώσεων της ομάδας.

inner

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα ακολούθησε το δικό του πρόγραμμα προπόνησης και πλέον μετράει αντίστροφα για να επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς της ομάδας.

inner

Τέλος, ο Στέλιος Ποζατζίδης, υποβλήθηκε στο Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου σε μαγνητική τομογραφία από τον πρόεδρο και γιατρό της ομάδας, Χρήστο Δάρα. Οπως διαπιστώθηκε, ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα στη λεκάνη και θα πρέπει να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας προκειμένου να είναι έτοιμος για την έναρξη της προετοιμασίας της νέας περιόδου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: