Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Αθανασούλας: «Όσο ζεις ελπίζεις…»

Μονόδρομος είναι η νίκη για τον Πανελευσινιακό κόντρα στον Κόροιβο Αμαλιάδας, προκειμένου να παραμείνει «ζωντανός» για την παραμονή, σύμφωνα με τον Γιάννη Αθανασούλα.

Αθανασούλας: «Όσο ζεις ελπίζεις…»
Να διατηρήσει τις ελπίδες που έχει για την παραμονή θα επιδιώξει ο Πανελευσινιακός και γι’ αυτό η νίκη επί του Κοροίβου Αμαλιάδας είναι μονόδρομος, σύμφωνα με τον Γιάννη Αθανασούλα.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ ο Γιάννης Αθανασούλας:

«Καλησπέρα σε όλους.

Πρώτα απ’ όλα Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά με υγεία σε όλο τον κόσμο.

Μετά από αρκετά μεγάλο διάστημα το Πρωτάθλημα ξεκινάει και πάλι. Εμείς την τελευταία αγωνιστική δεν μπορέσαμε να κάνουμε όλα αυτά που σχεδιάζαμε πριν το παιχνίδι με αποτέλεσμα να έρθει η ήττα από τον ΚΑΟΔ και να δυσκολέψει ακόμα περισσότερο την θέση μας στο βαθμολογικό πίνακα.

Αύριο αντιμετωπίζουμε τον Κόροιβο Αμαλιάδας στην έδρα μας και θέλουμε την νίκη ώστε να εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα που έχουμε για την παραμονή μας στην κατηγορία.

Είναι μια ομάδα που έχει ίδιους στόχους με εμάς, την νικήσαμε στον πρώτο γύρο αλλά από τότε έχουν αλλάξει πολλά στα ρόστερ και των δύο ομάδων. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τις νίκες στα δύο επόμενα παιχνίδια και στο τέλος θα δούμε. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι να μπούμε δυνατά από το πρώτο λεπτό και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας.

Στον αθλητισμό όσο ζεις ελπίζεις…
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: