Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

«Σάλπι» και «Παπ» εκτός


Συνέχεια στη σημαντική νίκη επί της Ξάνθης θέλει να δώσει ο ΠΑΟΚ, με τον Γιώργο Γεωργιάδη να μην υπολογίζει τον Σαλπιγγίδη και τον τιμωρημένο Παπαδόπουλο για τον αυριανό αγώνα στην Κέρκυρα.

«Σάλπι» και «Παπ» εκτός
Με απόντα τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την αυριανή αναμέτρηση στην Κέρκυρα, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Οι Θεσσαλονικείς δούλεψαν για άλλη μία μέρα στην τακτική προσέγγιση του αγώνα τόσο στο δημιουργικό όσο και στο ανασταλτικό κομμάτι, ενώ έγινε ειδική προπόνηση για την εκμετάλλευση και την αντιμετώπιση των στημένων φάσεων.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιώργος Γεωργιάδης ανακοίνωσε την 19μελή αποστολή του «Δικεφάλου του Βορρά», την οποία αποτελούν οι:

Ιτάνζ, Γλύκος, Σκόνδρας, Κωνσταντινίδης, Ρατς, Τζαβέλλας, Κόστα, Βίτορ, Κίτσιου, Τζιόλης, Κάτσε, Νομπόα, Σαββίδης, Μακ, Ποζογλου, Περέιρα, Αθανασιάδης, Γκολάσα και Κουλούρης.

Εκτός αποστολής έμειναν ο ανέτοιμος Χέβεντες Μαντούρο και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος που έχει συμπληρώσει κάρτες και θα εκτίσει απέναντι στους Φαίακες. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: