Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Αντσελότι: «Δεν βιάζομαι για το μέλλον μου»


Τον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν έχει αρχίσει ο Κάρλο Αντσελότι κλείνοντας τα αυτιά του στα σενάρια περί απόλυσής του στο τέλος της σεζόν από τη Ρεάλ.

Αντσελότι: «Δεν βιάζομαι για το μέλλον μου»
Στο πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να συνεχίσει ο Κάρλο Αντσελότι τιμώντας το συμβόλαιο του (λήγει το 2016) και τονίζοντας πως δεν πρόκειται να ζητήσει την ανανέωσή του από τη διοίκηση. Ο Ιταλός τεχνικός μιλώντας στη Marca ανέφερε πως εξετάζει το ρόστερ των Μαδριλένων της επόμενης σεζόν αδιαφορώντας επιδεικτικά για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν με το ένα πόδι στη πόρτα της εξόδου.

«Δεν βιάζομαι. Έχω ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα για να δω εάν θα ανανεωθεί ή όχι. Έχουμε μιλήσει με τη διοίκηση για την ανάγκη να συζητήσουμε αλλά αυτό δεν έχει συμβεί ακόμα. Εάν η ομάδα δεν με καλέσει για ανανέωση σήμερα μπορεί να με καλέσει το Σεπτέμβριο ή να μη με καλέσει ποτέ. Δεν πρόκειται να ζητήσω ανανέωση συμβολαίου. Εμείς οι προπονητές κρινόμαστε από τα αποτελέσματα και τα πάντα μπορούν να συμβούν. Σχεδιάζω την επόμενη σεζόν», ανέφερε.

Όσον αφορά στον αρχηγό της ομάδας Ίκερ Κασίγιας για τον μέλλον του οποίου ακούγονται διάφορα δήλωσε: «Είμαι βέβαιος πως ο Ίκερ θα μείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το τέλος της καριέρας του». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: