Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

«Να βοηθάμε τον συνάνθρωπο μας»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο σκηνοθέτης, Κωνσταντίνος Γρηγορακάκης και μίλησε για την κίνηση του οργανισμού «Make a Wish» να διοργανώσει ένα αγώνα μεταξύ της Εθνικής Ελλάδος του 2004 και του ΠΑΟΚ για να εκπληρώσει την επιθυμία ενός μικρού παιδιού.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Το «Make a Wish» είναι ένας οργανισμός που κάνει πολύ μεγάλες προσπάθειες να εκπληρώσει τις επιθυμίες παιδιών που έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας. Έτυχε ένα παιδί που έτυχε να θέλει να δει την ομάδα που τον έκανε να αγαπήσει το ποδόσφαιρο με την ομάδα του ΠΑΟΚ. Το «Make a Wish» θα το υλοποιήσει αυτό. Χθες κάναμε το τηλεοπτικό σποτ και κρατήσαμε τα πλάνα με τον Ζαγοράκη και τον Χαριστέα να προσκαλούν τον κόσμο. Το παιδί που ζήτησε αυτό είναι από την Θεσσαλονίκη και είναι άρρωστο. Το μότο μας είναι ότι αν σου ολοκληρωθεί η επιθυμία μπορείς να αποκτήσεις ψυχική δύναμη και να πολεμήσεις την μάχη που δίνεις. Τον τελευταίο χρόνο συμμετέχω σε αυτόν τον οργανισμό και πρέπει να βοηθάμε τον συνάνθρωπο μας».
Για τους παίκτες του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στα γυρίσματα του διαφημιστικού σποτ:
«Ήρθαν τα μεγάλα ονόματα του ΠΑΟΚ και η αδυναμία του παιδιού, ο Κλάους Αθανασιάδης. Υπήρχε πάρα πολύ μεγάλο κέφι, όλοι ήρθαν μετά την προπόνηση χαμογελαστά και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Ο ΠΑΟΚ ως ομάδα δίνει πάντα χρήματα σε φιλανθρωπίες και ο αθλητισμός πάντα προσφέρει. Τώρα είναι ένα γεγονός που θέλει την στήριξη του κόσμου. Μέσα από αυτή την εκδήλωση θέλουμε να βρούμε και άλλους υποστηρικτές».
Για το αν θα παίξουν όλοι οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής του 2004:
«Από όσο νομίζω θα παίξει όλη η βασική 11αδα του Euro του 2004. Το σίγουρο είναι πως θα παίξουν κανονική μπάλα και δεν θα βρεθούν απλά για να παίξουν».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: