Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Λάνγκφορντ: «Παράλογα μεγάλη διακοπή»

Τη δυσαρέσκειά του για τη διακοπή του πρωταθλήματος που διήρκησε τρεις εβδομάδες εξέφρασε ο Κέβιν Λάνγκφορντ ενόψει της αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Νέα Κηφισιά.

Λάνγκφορντ: «Παράλογα μεγάλη διακοπή»
Βαρέθηκε να… περιμένει την επανέναρξη του πρωταθλήματος ο Κέβιν Λάνγκφορντ.

Ο φόργουορντ του ΠΑΟΚ εξέφρασε μέσω του blog του στον ΕΣΑΚΕ τη δυσαρέσκειά του για τη διακοπή που διήρκησε τρεις εβδομάδες, ενώ περιμένει ένα δύσκολο εκτός ματς κόντρα στη Νέα Κηφισιά.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog που έχει στον ΕΣΑΚΕ ο Κέβιν Λάνγκφορντ:

«Γεια σας,

Πέρασε αρκετός καιρός από το τελευταίο μπλογκ, οπότε να δούμε τι μπορώ να θυμηθώ από τότε.

Νομίζω ότι μπορώ να ξεκινήσω με το παιχνίδι της Πάτρας. Θυμάμαι ότι κερδίσαμε. Αυτό είναι το μόνο που έχει σημασία. Α, και δεν βασάνισα και πολύ τον φίλο μου μέσα στο παιχνίδι. Πάντα τον απειλώ ότι θα τον παίξω σκληρά, αλλά δεν το έχω κάνει. ακόμη. Πάμε παρακάτω.

Μετά το παιχνίδι είχα την ευτυχία να ταξιδέψω στον Τέξας όπου ζουν όλες οι πρώην μου (υπάρχει και τραγούδι “Όλες οι πρώην μου ζουν στο Τέξας”). Όχι όλες, αλλά μερικές από αυτές. Πηγαίνοντας πίσω στο σπίτι σήμαινε ότι θα ήμουν μακριά από τον Όμπι. Αυτό είναι το μεγαλύτερο διάστημα που μείναμε χωριστά από τότε που τον απέκτησα. Οπότε, όπως πάντα, ο Όμπι ξέρει πότε φεύγω και είναι τόσο λυπημένος. Ο Όμπι είναι η απόλυτη 'βασίλισσα' της τραγωδίας. Τα κάνει όλα τόσο δραματικά. Ξέρω ότι ακούγεται κάπως περίεργο, αλλά πιστέψτε με είναι η αλήθεια. Θα επιστρέψω στον Όμπι αργότερα. Αν το θυμηθώ.

Πάντως έκανα έκπληξη στη μαμά μου όταν πήγα σπίτι. Δεν είχε ιδέα ότι θα πήγαινα. Ήταν τέλεια γιατί κι αδερφός μου της είχε κάνει έκπληξη λίγες μέρες νωρίτερα γυρνώντας σπίτι από τη Ρωσία. Πέρασα αρκετό χρόνο με την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Έκανα κι άλλα πράγματα, αλλά το να τα περιγράψω με λεπτομέρεια θα ήθελε πάρα πολύ προσπάθεια.

Γύρισα στην Ελλάδα γιατί μου έλειπε ο Όμπι. Φυσικά τρελάθηκε όταν με είδε. Ήταν τόσο ευτυχισμένος. Τον αφήνω να κοιμηθεί στο κρεβάτι μαζί μου τα περισσότερα βράδια από τότε που επέστρεψα. Θέλει πάντα να βάζει το κεφάλι του στο μαξιλάρι μου, αλλά αυτό δεν το μοιράζομαι μαζί του.

Ήρθε και το Πάσχα. Δεν έχω να πω πολλά γι' αυτό. Μόνο να πω ευχαριστώ στον κόσμο που κερνούσαν φαγητό σε μένα και τον Όμπι όταν περπατούσαμε στη γειτονιά.

Επιτέλους παίζουμε ξανά μετά από αυτήν την παράλογα μεγάλη διακοπή. Δεν θα αναλύσω το τι σκέφτομαι για το ότι δεν παίζαμε για τρεις εβδομάδες. Νομίζω τα είπα όλα. Παίζουμε με την Κηφισιά. Όλοι πλέον ξέρετε πως πάει: είναι καλή ομάδα, θα είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι και όλα τα σχετικά. Το σημαντικό είναι πως πρόκειται για ακόμη ένα παιχνίδι απέναντι σε φίλο. Έχει περάσει καιρός από τότε που τον είδα και θα είναι ωραίο να τον ξαναδώ.

Αυτά είναι ότι μπορώ να δώσω
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: