Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Ακου, κυρ Εισαγγελέα...!!

ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ, ΚΩΣΤΗΣ ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ

Έχουν τρελαθεί όλοι με την εισήγηση του εισαγγελέα και τα 93 ονόματα που πάνε στο συμβούλιο των εφετών. Κατά πρώτο να ξεκαθαρίσουμε ότι είναι η υπόθεση του 2011 και δεν έχει καμία σχέση με το πόρισμα Κορέα και τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες εβδομάδες. Άλλο το πόρισμα του Πούλιου και άλλο του Κορέα, το πρώτο σχεδόν τελείωσε και το δεύτερο τώρα αρχίζει.

Έλα ρε τι ασχολείστε με πλημμελήματα, αυτά δεν είναι τίποτα. Μια υγειονομική ατασθαλία τιμωρείται πιο βαριά από ότι αυτά τα αδικήματα στην Ελλάδα και όσο για τον Κορέα, προβλέπω οι εισηγήσεις του να καταλήγουν σαν κάτι άλλες εισηγήσεις, ενός άλλου εισαγγελέα του Πετρόπουλου. Όσο τα μεγάλα κεφάλια εξυπηρετούν το σύστημα, κανένας εισαγγελέας δεν μπορεί να τα κουνήσει.

Σου διευκρινίζω ότι είναι διαφορετικές περιπτώσεις και πιστεύω ότι το πόρισμα Κορέα είναι πιο καλά δομημένο από ότι του Πούλιου. Δεν διαφωνώ καθόλου στο σκεπτικό σου ότι στην Ελλάδα δυστυχώς δεν τιμωρείται σχεδόν ποτέ κανείς, αλλά εκεί που έχει πάει το πράγμα στο ποδόσφαιρο, κάποιοι θα πρέπει να πληρώσουν την νύφη για να καλυτερέψει το ίδιο το άθλημα.

Και ποιος ενδιαφέρεται ρε Γρηγόρη για το άθλημα, όλοι για την κονόμα πάνε. Μήπως ενδιαφέρονται οι οπαδοί για το άθλημα; Να  κερδίζουμε και όπως θέλει ας είναι. Όσοι εισαγγελείς σαν τον Κορέα να βγούνε και να τρέξουν τα πράγματα, στην Ελλάδα θα γίνεται επί 50 χρόνια της Κορέας και δεν θα αλλάζει τίποτα. Η μόνη ελπίδα είναι να επέμβουν οι στοιχηματικές εταιρίες.

Δεν ξέρω ποιος χρειάζεται να επέμβει, ξέρω ότι τα γήπεδα είναι άδεια, το προϊόν έχει απαξιωθεί από τα νέα παιδιά που παρακολουθούν ευρωπαϊκές ομάδες και ότι δεν υπάρχει αύριο με τη σημερινή κατάσταση. Ένα restart είναι απαραίτητο, έχουμε γίνει κομπάρσοι στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις σε όλα τα επίπεδα, δεν πάει άλλο ρε Κώστα, το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα πεθαίνει.

Άσε ρε Κόκκινε, στην Ευρώπη πριν από 30 χρόνια δεν υπήρχε η Ελλάδα στον ποδοσφαιρικό χάρτη, τι τα μπερδεύεις. Όσο για τους εισαγγελείς, αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι όσο προσπαθούν μόνοι τους χωρίς μεγάλες πλάτες, δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Η θεωρία Ραπτόπουλου δικαιώνεται, εκτός αν επέμβουν οι μεγάλες εταιρίες στοιχημάτων.


Champion’s League

Οι πρώτοι αγώνες για την φάση των οκτώ του Champions League είχαν φυσιολογικά αποτελέσματα, κατά τη δική μου εκτίμηση, με εξαίρεση το 3-1 της Πόρτο με την Μπάγερν. Πολύ λογικό το να προσέξουν πρώτα τις άμυνες Ρεάλ και Ατλέτικο, αφού και οι δυο ομάδες δεν είναι στα καλύτερα τους και θέλουν την πρόκριση πάση θυσία. Η Γιουβέντους χρειάστηκε την βοήθεια του διαιτητή για να νικήσει με 1-0, αφού το πέναλτι είναι φάντασμα και η Μπαρτσελόνα ήταν καταπληκτική μέσα στο Παρίσι και δίκαια νίκησε με 1-3. Ευχάριστη έκπληξη ήταν η Πόρτο αφού δεν την περίμενα τόσο δυνατή και αποφασισμένη και έχει βάλει πολύ δύσκολα στους Γερμανούς που θέλουν να φτάσουν στον τελικό του Βερολίνου.


Κοντονής (1)

Φυσικά και υπάρχει θέμα με το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ αλλά δεν είναι τωρινό το πρόβλημα κρατάει χρόνια αυτή κολόνια. Το πρόβλημα είναι ότι έχει αποδειχθεί ότι μαζί τους δεν είναι απλά τα πράγματα και μπελά στο κεφάλι του έβαλε ο υπουργός αφού οι απειλές είναι μεγάλες. Μπορεί το να αποκλείσουν τις Ελληνικές ομάδες από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις να μην ενοχλεί τον απλό φίλαθλο ενοχλεί όμως τα μεγάλα κεφάλια του Ελληνικού ποδοσφαίρου και τα τεράστια συμφέροντα που παίζονται. Θα συμφωνήσω με τον εξωγήινο ότι το πιο πιθανό είναι να κάνει πίσω η να φύγει τελικά από τη θέση.


Η ώρα της δικαιοσύνης 

ΚΟΚ Κάποια στιγμή θα μιλήσει η δικαιοσύνη και θα πληρώσουν  όσοι εγκλημάτησαν
ΡΑΠ  Όντως κάποια στιγμή .....μετά από 100 χρόνια

Ραπτόπουλος

Παγωμένα
Πηγαίνει ο ΠΑΟΚ στα δικαστήρια να ξεπαγώσουν τα χρέη του και να πληρώσει τα 10,4 εκατομμύρια ευρώ ο Σαββίδης. Είστε σίγουροι ότι θα συμφωνούν το λογιστήριο του ΠΑΟΚ με το δικαστήριο και δεν θα μας πούνε τίποτα καινούργιο που θα χαλάσει τη δουλειά;

Γαλανός
Κλαίνε οι οπαδοί του Άρη για την τιμή των δέκα ευρώ που έχει το εισιτήριο για τον αγώνα με την Θύελλα Φιλώτα. Ο πρόεδρος της Θύελλας πάντως λέει ότι 10 ευρώ είχε βάλει το εισιτήριο και ο Γαλανός στον πρώτο γύρο και δεν μίλησε κανείς.

Κοντονής (2)
Δύο πράγματα προβλέπω να γίνονται τώρα που ο Κοντωνής τα έβαλε με το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ. Η να κάνει πίσω το συντομότερο γιατί και άλλοι το επιχείρησαν πριν από αυτόν η να φεύγει από την κυβέρνηση
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: