Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Νομική αντεπίθεση για το Koriopolis!

Πολλοί αναρωτιούνται γιατί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τηρεί το τελευταίο διήμερο σιγή ιχθύος και δεν παίρνει θέση μετά την δημοσιοποίηση της πρότασης του αντιεισαγγελέα εφετών, Παναγιώτη Πούλιου προς το δικαστικό συμβούλιο για το ποιοι πρέπει να παραπεμφθούν σε δίκη και ποιοι πρέπει να απαλλαχθούν για το περιβόητο σκάνδαλο Koriolopis.

Είναι απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι δεν τίθεται θέμα αδιαφορίας, άλλωστε, ο ΠΑΟΚ είναι από τις ομάδες που με διάφορες κινήσεις (κυρίως μέσω προώθησης του προβλήματος σε ευρωπαϊκό επίπεδο), ανακοινώσεις και δημόσιες τοποθετήσεις προσπάθησε να προωθήσει την διαδικασία κάθαρσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Άρα πρέπει να ερμηνεύσουμε την στάση του αυτές τις μέρες ως στάση αναμονής. Εντός της ΠΑΕ έχει γίνει πολύ μεγάλη προεργασία και αυτό θα φανεί όταν γίνουν και επίσημα οι παραπομπές σε δίκη.

Όταν, δηλαδή, πάρουν και επίσημα τον τίτλο του υπόδικου κάποιοι ή όλοι όσοι προτείνονται από τον αντιεισαγγελέα Πούλιο.

Τότε ο ΠΑΟΚ θα έχει και νομικό δικαίωμα να διεκδικήσει διάφορα πράγματα, ειδικά αν μέσα στους κατηγορούμενους υπάρχουν και ονόματα ανθρώπων που έχουν διοικητική θέση στα υψηλά κλιμάκια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στα γραφεία της Τούμπας μιλούν για νομική αντεπίθεση που θα έχει συγκεκριμένη στόχευση και θα αποφέρει ποικίλα κέρδη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Λίγη ακόμη υπομονή.   
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: