Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Οι μετεξεταστέοι των αδειοδοτήσεων!!

Κόκκινο σε Βέροια, Εργοτέλη, Πανθρακικό, ΠΑΣ Γιάννινα, Πλατανιά, Λεβαδειακό και Πανιώνιο άναψε η επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ. Προθεσμία πέντε ημερών για έφεση έχουν οι… μετεξεταστέοι.

Οι μετεξεταστέοι των αδειοδοτήσεων
Ελλείψεις σε φακέλους έξι ΠΑΕ εντόπισε η επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ και σε πρώτο βαθμό άναψε κόκκινο σε Βέροια, Εργοτέλη, Πανθρακικό, ΠΑΣ Γιάννινα, Πλατανιά και Λεβαδειακό. Το ίδιο συνέβη και με τον Πανιώνιο, που δεν κατέθεσε καν φάκελο, αλλά και με Νίκη Βόλου και ΟΦΗ που όμως έχουν αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Αντίθετα, κανένα πρόβλημα δεν παρουσιάστηκε με Αστέρα Τρίπολης, Ατρόμητο, Καλλονή, Κέρκυρα, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Παναιτωλικό, ΠΑΟΚ και Skoda Ξάνθη. Οι… μετεξεταστέοι έχουν προθεσμία πέντε ημερών να καταθέσουν έφεση και προσκομίζοντας συμπληρωματικά στοιχεία να αλλάξουν σε δεύτερο βαθμό την απόφαση.

Σε πιο δύσκολη κατάσταση για να αντιστρέψουν την εις βάρος τους «εικόνα» είναι Εργοτέλης και ΠΑΣ Γιάννινα. Ειδικά οι Ηπειρώτες, εφόσον δεν καταφέρουν να πείσουν την επιτροπή, δεν θα τους επιτραπεί η συμμετοχή στα play offs της Super League αν τελικά τερματίσουν στην πρώτη πεντάδα στην κανονική περίοδο (είναι πέμπτοι) και φυσικά δεν θα παίξουν στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν, όπως είχε συμβεί και προ τριετίας. Εφόσον ο ΠΑΣ δεν αδειοδοτηθεί και δεν του επιτραπεί να παίξει στα play offs, τη θέση του σε αυτά θα πάρει ο πρώτος… επιλαχών (Ατρόμητος, Ξάνθη και Παναιτωλικός οι επικρατέστεροι βάσει βαθμολογίας).

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την διήμερη συνεδρίασή του εξέτασε όλους τους φακέλους των ΠΑΕ της Α΄ Εθνικής Κατηγορίας (Super League) και έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

-Χορηγεί την άδεια στις ΠΑΕ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., SKODA ΞΑΝΘΗ Α.Ο., ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΓΦΣ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 1923 ΑΠΣ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΓΣ, Π.Α.Ο.Κ., ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο., ΚΑΛΛΟΝΗΣ ΑΕΛ και ΚΑΣΣΙΟΠΗ ΑΟ.

-Δεν χορηγεί την άδεια στις ΠΑΕ: ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, Ο.Φ.Η., ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΓΣ, ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Γ.Σ., ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΑΠΣ, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Α.Ο., ΒΕΡΟΙΑ ΓΑΣ και ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΑΠΟ.

Κατά των ανωτέρω αποφάσεων μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας πέντε ημερών από την κοινοποίησή τους
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: