Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Ελπίδες για Ρεμί, «ευχάριστα» με Κόστα!

Δύσκολο αλλά όχι… ακατόρθωτο είναι το ενδεχόμενο συμμετοχής του Λοΐκ Ρεμί στη σπουδαία αναμέτρηση της Τσέλσι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το απόγευμα του Σαββάτου (18/4). «Μπαίνει» στις προπονήσεις την άλλη εβδομάδα ο Ντιέγκο Κόστα που ίσως προλάβει την Άρσεναλ.
«Δεν ξέρω αν θα είναι έτοιμος να παίξει, αλλά έχει κάποιες πιθανότητες» ήταν η απάντηση του Ζοσέ Μουρίνιο σε ερώτηση για την κατάσταση του Ρεμί, ο οποίος έχασε το ματς της περασμένης αγωνιστικής με την ΚΠΡ, λόγω ενός προβλήματος στη γάμπα.
Σε περίπτωση που ο Γάλλος δεν προλάβει να είναι έτοιμος, η Τσέλσι θα πάει στο ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με μοναδικό «φουνταριστό» τον Ντιντιέ Ντρογκμπά, καθώς ως γνωστόν εκτός είναι ο Ντιέγκο Κόστα.
Ο Μουρίνιο αναφέρθηκε και στον Ισπανό φορ, τονίζοντας πως η πορεία της αποθεραπείας του κυλάει εξαιρετικά και πως μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να επιστρέψει στη νωρίτερα από το αρχικό χρονοδιάγραμμα του ιατρικού επιτελείου των «μπλε» και να προλάβει να είναι έτοιμος για τη... μάχη του Λονδίνου με την Άρσεναλ.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: