Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Στο Ντιούκ ο υιός Βράνκοβιτς!!

Ο Αντόνιο Βράνκοβιτς βαδίζει στα χνάρια του πατέρα του, Στόγιαν. Ο 18χρονος σέντερ επελέγη από το φημισμένο κολέγιο του Ντιούκ.

Στο Ντιούκ ο υιός Βράνκοβιτς
Το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά… Ο Αντόνιο Βράνκοβιτς έχει κληρονομήσει όχι μόνο το κορμί (2,10μ. στα 18 του), αλλά και το ταλέντο του πατέρα του στο μπάσκετ. Το… βλαστάρι του Στόγιαν, άλλοτε παίκτη του Παναθηναϊκού, αποφάσισε να δεχτεί την πρόταση του Ντιούκ και από την ερχόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στο φημισμένο κολέγιο (που πήρε φέτος το πρωτάθλημα στο NCAA) υπό τις οδηγίες του Μάικ Σιζέφσκι.

Την τελευταία τριετία ήταν μαθητής σε λύκειο των ΗΠΑ, στο Φορτ Λόντερντεϊλ, και φέτος είχε 27,5 πόντους και 16,2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Μάλιστα κατέρριψε το ρεκόρ του σχολείου του, που κατείχε ο Μπράντον Νάιτ, πετυχαίνοντας 55 πόντους.



«Γνώριζα για το πρόγραμμα του Ντιούκ πριν καν το επισκεφτώ και όταν είδα τις εγκαταστάσεις εντυπωσιάστηκα. Σου δίνει μια άλλη προοπτική και αυτό βοήθησε στην απόφασή μου. Το Ντιούκ έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για μένα», δήλωσε ο γιος του «Στόικο», που είχε στα χέρια του περίπου 12-13 προτάσεις από κολέγια.




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: