Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Κιριλένκο: «Προσοχή, γιατί στο ΟΑΚΑ θα είναι αλλιώς…»

Καμπανάκι εγρήγορσης κρούει ο Αντρέι Κιριλένκο εν όψει της μεταφοράς της σειράς μεταξύ ΤΣΣΚΑ και Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ. «Θα έχει 20.000 κόσμο και θα είναι ο έκτος τους παίκτης», είπε.

Κιριλένκο: «Προσοχή, γιατί στο ΟΑΚΑ θα είναι αλλιώς…»
Ένας μεγάλος παίκτης ξέρει να σέβεται τον αντίπαλο και να είναι επιφυλακτικός μέχρι να ολοκληρώσει την αποστολή του. Έτσι ο Αντρέι Κιριλένκο δεν βιάζεται να πανηγυρίσει την πρόκριση της ΤΣΣΚΑ επί του Παναθηναϊκού στο Final Four και καθιστά σαφές πως το έργο της στο ΟΑΚΑ, όπου μεταφέρεται η σειρά (τουλάχιστον για) τη Δευτέρα θα είναι σαφώς πιο δύσκολο σε σχέση με τα δύο πρώτα ματς στη Μόσχα.

«Πρέπει να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους, γιατί ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα έδρας. Αν δείτε τις επιδόσεις του, το 80% των νικών του φέτος ήρθε στο ΟΑΚΑ. Θα έχουν 20.000 φιλάθλους στο πλευρό τους και θα είναι σαν να έχουν έναν επιπλέον παίκτη στο παρκέ. Δεν θα κάνουμε περίπατο, είναι λάθος να χαλαρώσουμε πρόωρα και θα πρέπει όλοι πριν το τρίτο ματς να καταλάβουμε ότι πρέπει να τελειώσουμε τη σειρά και να μη δώσουμε στον Παναθηναϊκό το δικαίωμα να αντιδράσει», δήλωσε ο Ρώσος σούπερ σταρ.

«Είμαστε στο 2-0 και κρατάμε την τύχη μας στα χέρια μας, δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός, αλλά να πάμε στο ΟΑΚΑ και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Διαθέτουμε μια σπουδαία ομάδα, που μπορεί να παίζει εξαιρετικό μπάσκετ και πρέπει να δούμε πώς θα διατηρήσουμε το ρυθμό των δύο πρώτων αγώνων και να πάμε ακόμη καλύτερα», πρόσθεσε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: