Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Ο Πογκμπά... φέρνει Καβάνι!!

«Κλεισμένος» από την Γιουβέντους παρουσιάζεται ο Καβάνι, με την μεταγραφή να προχωράει, όμως, μόνο αν πουληθεί ο Πογκμπά.
Σε συμφωνία με την Παρί για την αγορά του Καβάνι φέρεται να έχει έρθει η Γιουβέντους, που βρίσκεται πολύ κοντά σε μία μεταγραφική... βόμβα. Όπως αποκαλύπτει η «Quotidiano Sportivo», ο Ουρουγουανός θα γίνει κάτοικος Ιταλίας το καλοκαίρι, με μοναδική εκκρεμότητα για να ολοκληρωθεί το «ντιλ» να είναι η πώληση του Πογκμπά.
Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, άνθρωπος της Γιούβε επιβεβαίωσε την είδηση με μήνυμα που αναφέρει «Έχουμε υπογράψει τον Καβάνι, έχει τελειώσει. Τα χαλάσει μόνο αν δε πουληθεί ο Πογκμπά». Στο οικονομικό, οι Γάλλοι φέρεται να καρπώνονται 40 με 45 εκατ. ευρώ, ενώ ο «Ματαντόρ» θα λαμβάνει 5,5 εκατ. ετησίως.
Παράλληλα, η «La Stampa» πάει το θέμα ένα βήμα μπροστά και αναφέρει πως υπάρχει συμφωνία για 5 χρόνια με τον Καβάνι, που είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ιταλία, παρά τις πρόσφατες δηλώσεις του ότι είναι χαρούμενος στο Παρίσι.
Πάντως, κανένα από τα δύο δημοσιεύματα δεν διευκρινίζει αν η πώληση του Πογκμπά θα είναι στην Παρί ή αν απλά επηρεάζει την υπόθεση Καβάνι καθαρά από οικονομικής άποψης!

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: