Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Και δεύτερη εγκληματική οργάνωση στο πρωτάθλημα!!

Ο θρυλικός Αποδυτηριάκιας έχει την αποκάλυψη. Υπάρχει και No2 οργάνωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Γιατί είναι πιο επικίνδυνη από την πρώτη και ποιοι είναι οι "εγκληματίες" της; Είδηση αποκλειστική από τον αποδυτηριάκια. Μετά τον αγώνα Παναθηναϊκός- Ξάνθη 2-0, όπου οι δύο ομάδες κακοποίησαν κάθε έννοια ποδοσφαίρου, από κυβερνητικούς παράγοντες επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες τους για τη δράση και δεύτερης εγκληματικής οργάνωσης στο πρωτάθλημα. Η Νο1 είναι η γνωστή, αυτή που διαφθείρει ηθικά, με ελεγχόμενη τη διαιτησία και τα στημένα ματς. Η Νο2 εγκληματική οργάνωση είναι η πιο επικίνδυνη. Είναι εκείνη που δεν επιτρέπει στις ομάδες μας να παίζουν καλή μπάλλα.
Παναθηναϊκός και Ξάνθη, είναι δύο αντίπαλοι με υψηλά κίνητρα αυτήν την εποχή. Οι γηπεδούχοι να περάσουν με απαιτήσεις στα play off, οι φιλοξενούμενοι να κάνουν την έκπληξη στο τελικό του κυπέλλου Ελλάδος. Παναθηναϊκός και Ξάνθη, όμως έγιναν τα εύκολα θύματα της Νο2 εγκληματικής οργάνωσης. Γι΄ αυτό αντί να παίξουν το ποδόσφαιρο που μπορούν, μοίραζαν υπνωτικά χάπια στους τηλεθεατές. Ένα όργιο αντιποδοσφαίρου. Ένα παιχνίδι που δεν αντέχει σε κριτική.
Η κυβέρνηση του Σύριζα δε θα κάνει πίσω. Δεν θα επηρεαστεί από τους άσχετους δημοσιογράφους και τις παπαριές τους. Ότι ο Παναθηναϊκός μετά το σερί των τεσσάρων αποτυχιών του έφθασε σε μία δίκαιη νίκη. Ότι η Ξάνθη είχε ευκαιρίες και μπορούσε να κερδίσει. Μαλακίες. Ο Παναθηναϊκός ήταν ακόμα χειρώτερος από τα τέσσερα προηγούμενα παιχνίδια που δεν γνώρισε τη νίκη. Η δε Ξάνθη, ένα ακόμα θύμα της Νο2 εγκληματικής οργάνωσης, μοιάζει με ομάδα άξια για τον τελικό ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
Έτσι, λοιπόν, από την προσεχή κιόλας Δευτέρα, μετά από συνεργασία των υπουργών δικαιοσύνης και αθλητισμού, αναλαμβάνει ειδικός ανακριτής να βρει τους εγκληματίες της Νο2 οργάνωσης. Εκείνους τους ενόχους που δηλητηριάζουν το θέαμα και την ποιότητα του ποδοσφαίρου μας.

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ με υπέρμαχο του ποδοσφαιρικού Grexit τον Αναστασίου, γράφει ο apodytiriakias
Ξεσηκώθηκαν ενάντια στον υποψήφιο επαναστάτη του ελληνικού ποδοσφαίρου Κοντονή Σταύρου όλοι εκείνοι που δεν θέλουν να χάσουν την έξοδο της ομαδάρας τους στην Ευρώπη. Να κάνουν τι οι ελληνικές ΠΑΕ στα κύπελλα Ευρώπης με τα χάλια που έχουν. Τα είδαμε στο παιχνίδι Παναθηναϊκός- Ξάνθη 2-0. Να φτύνεις σα να έφαγες σκουληκιασμένα σύκα. Θέαμα απαράδεκτο από ομάδες της σούπερ λίγκας, λες και ήταν ματιασμένες.
Μη γίνει, λένε, το grexit και στο ποδόσφαιρο. Γιατί να μη γίνει, ρωτάνε όσοι δεν τρώνε σανό. Ο σωστός ήταν ο Γιάννης Αναστασίου που στην πραγματικότητα αρνήθηκε να σχολιάσει το αποκρουστικό, το αηδιαστικό ποδόσφαιρο στη Λεωφόρο. Γιατί; Είπε ό προπονητής του Παναθηναϊκού ότι το παιχνίδι ήταν ωραίο και φανταστική η ατμόσφαιρα του γηπέδου. Ειρωνεύτηκε, βέβαια. Γιατί; Επειδή σαν επαγγελματίας έδειξε ότι δεν έχει, δεν θέλει να έχει σχέση με το αντιποδόσφαιρο της ομάδος του και των αντιπάλων.
Προτείνω δημοψήφισμα. Σαν άτυπος σύμβουλος της κυβέρνησης Σύριζα. Να ισχύσει ή, όχι το grexit. Με απόφαση, μάλιστα, όχι της FIFA αλλά της ΕΠΟ. Εμείς, δηλαδή, μόνοι μας οι ίδιοι να πούμε ένα περήφανο και πατριωτικό «Όχι», να μην παίζουν οι ομάδες μας στην Ευρώπη.

*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: