Κυριακή 26 Απριλίου 2015

«Θα πεθάνετε, δεν θα φύγετε ζωντανοί σήμερα»

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στην αναμέτρηση της Λιβαδειάς με την Καβάλα, πριν και μετά το τέλος του αγώνα. Γράφτηκε πως οι διαιτητές πέταξαν το φύλλο αγώνα, ενώ κατατέθηκαν και μηνύσεις από την πλευρά των γηπεδούχων.

«Θα πεθάνετε, δεν θα φύγετε ζωντανοί σήμερα»
Ας δούμε, όμως πως φτάσαμε σε αυτό το σημείο… Όπως αναφέρει το φύλλο αγώνα: «9′ και 7” πριν από τη λήξη του Β’ 10λέπτου το παιχνίδι διεκόπη επειδή οπαδοί της Α’ ομάδας που βρισκόντουσαν στην πρώτη σειρά της κερκίδας αναφέρθηκαν απειλητικά εναντίον μας, παραβιάζοντας τα όρια του αγωνιστικού χώρου και βρίζοντάς μας. Έγινε πρώτη έγγραφη παρατήρηση στην Α’ ομάδα.
Κατά την αποχώρησή μας προς τα αποδυτήρια κατά τη λήξη του ημιχρόνου οπαδοί της Α’ ομάδας μας έφτυναν και μας έβριζαν, λέγοντας “γ..ω το μ…ί της μάνας σας”, “θα πεθάνετε, δεν θα φύγετε ζωντανοί σήμερα”. Στα αποδυτήρια φωνάξαμε τον επικεφαλής της Αστυνομικής δύναμης και τον υπεύθυνο της Α’ ομάδας, από τους οποίους ζητήθηκε η εκκένωση της πρώτης σειράς της κερκίδας που βρίσκεται προ του αγωνιστικού χώρου. Εκείνη τη στιγμή, ο πρόεδρος της Α’ ομάδας, κ. Καφρίτσας, μας είπε: “Εγώ δεν βγάζω κανέναν, μηδενίστε μας να τελειώνουμε” και φεύγοντας από τα αποδυτήρια φώναζε “Είστε εγκάθετοι και βαλτοί από την Ομοσπονδία για  να χάσουμε το παιχνίδι”.
Με την πάροδο 17′ και των σχετικών διαβουλεύσεων με την Αστυνομική Δύναμη, η κερκίδα εκκενώθηκε και ο αγώνας συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε χωρίς κάποιο άλλο ιδιαίτερο πρόβλημα. Το Φ.Α. έκλεισε από τον χρονομέτρη των 24” κ. Αλεστά Αθανάσιο, διότι ο σημειωτής αποβλήθηκε από τα αποδυτήρια».
Ποιος είπε, όμως, πως όλα τελείωσαν εκεί; Κατά την αποχώρησή τους οι διαιτητές θέλησαν να δώσουν το ροζ φύλλο αγώνα στους γηπεδούχους, οι οποίοι είχαν πάρει τη νίκη. Κάτι τέτοιο, όμως δεν συνέβη, καθώς οι άνθρωποι της Λιβαδειάς δεν δέχονταν να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα, καθώς ήταν επιβαρυντικό για την ομάδα τους.
Κάποιοι οπαδοί των γηπεδούχων, μάλιστα, ακολούθησαν τους διαιτητές μέχρι το αυτοκίνητό τους και κάποιοι άρχισαν να κλοτσούν τις πόρτες, ενώ άνθρωπος της ομάδας πέταξε μέσα στο αυτοκίνητο το φύλλο αγώνα. Οι διαιτητές το έδωσαν πίσω και η ανταλλαγή κράτησε 5 φορές. Εν τέλει, μια γυναίκα έβαλε σαν κλήση(!) στο παρμπρίζ το φύλλο αγώνα και οι διαιτητές το πέταξαν πάλι πίσω με τη βοήθεια του υαλοκαθαριστήρα.
Μετά το πέρας όλων αυτών, ο πρόεδρος των Βοιωτών κατέθεσε μήνυση προς τους τρεις διαιτητές, αλλά και τον κομισάριο του αγώνα, ενώ το ΔΣ του συλλόγου υπέγραψε υπεύθυνη δήλωση πως δεν έλαβαν το φύλλο αγώνα της αναμέτρησης.

Πηγή: superbasket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: