Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Γίνονται «καπνός» τα εισιτήρια!!

Ο κόσμος του Ηρακλή «εξαφανίζει» τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΚ και το Καυτανζόγλειο θα είναι ''καμίνι'' σήμερα το απόγευμα



Παράνοια, παροξυσμός, πώρωση. Τα τρία «π» που περιγράφουν ανάγλυφα το κλίμα που επικρατεί στον κόσμο του Ηρακλή για τον σημερινό αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ. Της πρώτης και πολύ σημαντικής ενόψει της συνέχειας αναμέτρησης για τα πλέι οφ. Βάσει της μέχρι και χθες προπώλησης εισιτηρίων από τα γραφεία της ΠΑΕ, τα εκδοτήρια αλλά και τους συνδέσμους θεωρείται δεδομένη η παρουσία τουλάχιστον 20.000 φίλων του Ηρακλή. Χιλιάδες φίλαθλοι της ομάδας έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήριο του αγώνα, με αυτά κυριολεκτικά να αποδεικνύονται μαγικά χαρτάκια. Ηδη από την Πέμπτη, την πρώτη ημέρα διάθεσής τους είχε διαφανεί ότι ο Ηρακλής θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ έχοντας τη συμπαράσταση πολύ κόσμου. Τόσο την Παρασκευή όσο και χθες πάντως δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο, με… ουρές να σχηματίζονται στα γραφεία της ΠΑΕ και τους υπαλλήλους αυτών να τρέχουν πανικόβλητοι για να εξυπηρετήσουν τον κόσμο.
Παράλληλα σύμφωνα με όσα έλεγαν χθες οι άνθρωποι της ομάδας πολύ καλή είναι η προπώληση και των μίνι εισιτηρίων διαρκείας. Τα οποία ισχύουν για τα πλέι οφ και οι κάτοχοί τους λαμβάνουν συγχρόνως και «κυανόλευκα» δώρα.

Τεράστιο όμως είναι παράλληλα το ενδιαφέρον και από τους φίλους του Ηρακλή που μένουν εκτός Θεσσαλονίκης. Τα τηλέφωνα στη Μίκρα δε σταμάτησαν τις προηγούμενες ημέρες να χτυπούν, με Ηρακληδείς της επαρχίας να επιθυμούν να κάνουν κράτηση.



Ανοικτά από τη 1 το μεσημέρι


Η τρομακτικά μεγάλη ζήτηση των εισιτηρίων σε συνδυασμό με την επιθυμία για αποφυγή ταλαιπωρίας, οδήγησε τους επιτελείς της ΠΑΕ Ηρακλής στην απόφαση να ανοίξουν πολύ νωρίς τα εκδοτήρια του Καυτανζογλείου. Συγκεκριμένα πέντε ώρες νωρίτερα, στη 1 το μεσημέρι, με ΟΛΑ τα εκδοτήρια του Σταδίου να λειτουργούν για την καλύτερη εξυπηρέτηση. Εξάλλου όλοι θέλουν να αποφύγουν εικόνες ανάλογες με αυτές του αγώνα με την Ξάνθη. Εξ ου και το «σφράγισμα» περίπου 21.000 εισιτηρίων, με το soldout να φαντάζει πλέον πολύ πιθανό.



Τελειώνουν για την Ξάνθη

Μερικές δεκάδες εισιτηρίων του δεύτερου αγώνα με την Ξάνθη στα Πηγάδια είχαν απομείνει μέχρι χθες το απόγευμα. Περίπου 60-70 «κομμάτια» τα οποία σήμερα θα δοθούν και αυτά με αποτέλεσμα να ανακοινωθεί το soldout. Ηταν κάτι αναμενόμενο, τόσο λόγω της μεγάλης ζήτησης που είχαν αλλά και του μικρού αριθμού τους (1.150), ελάχιστου για να ικανοποιήσουν τη δίψα και τις ανάγκες του κυανόλευκου λαού.*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: