Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Έρχεται «καμπάνα» για Σχορτσανίτη!! (video)


Με τιμωρία τόσο από τη Μακάμπι, όσο και από τη λίγκα του Ισραήλ για τη διπλή αγκωνιά σε αντίπαλο στον αγώνα με τη Χάποελ Γκαλίλ Γκιλμπόα απειλείται ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης.

Έρχεται «καμπάνα» για Σχορτσανίτη (video)
Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης αποβλήθηκε στον χθεσινό αγώνα της Μακάμπι με τη Χάποελ Γκαλίλ Γκιλμπόα για αγκωνιά σε αντίπαλο. Σύμφωνα με άνθρωπο της Μακάμπι που μίλησε στον Τύπο του Ισραήλ, ο Έλληνας σέντερ προκλήθηκε. «Δεν έκανε τίποτα εκείνος. Ο Μάρκος Λιούις άρχισε να τον βρίζει πίσω από την πλάτη του κι εκείνος αντέδρασε», ανέφερε σχετικά.

Πάντως ο Γκάι Γκούντες δεν ήταν αντίστοιχα… προστατευτικός. «Δεν είδα το περιστατικό, γιατί ήμουν με την πλάτη γυρισμένη εκείνη τη στιγμή και ξαφνικά είδα να γίνεται συμπλοκή. Θέλω να δω το βίντεο, και αν έγινε κάτι άσχημο θα δράσουμε αναλόγως», είπε ο προπονητής της Μακάμπι αφήνοντας να εννοηθεί πως ίσως τιμωρηθεί ο Σχορτσανίτης από την ομάδα του. Μάλιστα η ιστοσελίδα One.co.il αναφέρει πως η Μακάμπι αναμένεται να τον τιμωρήσει με πρόστιμο.

Ο «Σόφο» κινδυνεύει με πρόστιμο και από τη λίγκα, ίσως και με αποκλεισμό, αλλά θα κληθεί πρώτα σε απολογία. Όπως αναφέρεται στα ΜΜΕ του Ισραήλ, η ανασταλτικού χαρακτήρα τιμωρία που του είχε επιβληθεί πέρσι αφορούσε την επίθεση σε οπαδό και δεν έχει σχέση με το τωρινό περιστατικό, όπου υπήρχε επεισόδιο με αντίπαλο παίκτη.




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: