Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Έχει ένα επιπλέον κίνητρο…!!

Το «3 στα 3» θέλει να κάνει ο ΠΑΟΚ σήμερα με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα, έχοντας ως στόχο να προσπεράσει εκ νέου τον Παναθηναϊκό στον βαθμολογικό πίνακα της Σούπερ Λίγκας.

Έχει ένα επιπλέον κίνητρο…
Στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λίγκας βρίσκεται από χθες το απόγευμα ο ΠΑΟΚ, ύστερα από τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στη Skoda Ξάνθη μέσα στη Λεωφόρο.

Έτσι οι παίκτες του Γεωργιάδη αποκτούν ένα επιπλέον κίνητρο για να κερδίσουν και εκείνοι σήμερα τον ΠΑΣ Γιάννινα, τον οποίο υποδέχονται σήμερα το μεσημέρι στην Τούμπα (15:00, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Θεσσαλονικείς καλούνται να κάνουν το «τρία στα τρία» κόντρα στους Ηπειρώτες, αφού έχουν προηγηθεί οι νίκες με Ξάνθη και Κέρκυρα. Ωστόσο, τα προβλήματα δεν λείπουν για άλλη μία φορά για τον «Δικέφαλο του Βορρά», αφού εκτός είναι ο τραυματίας Σαλπιγγίδη και οι τιμωρημένοι Ρατς, Βίτορ και Παπαδόπουλος.

Έτσι ο Γεωργιάδης θα παρατάξει με την ομάδα με σύστημα 4-3-3. Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί Ιτάνζ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Κωνσταντινίδη, Κόστα, Τζαβέλλα και Σκόνδρα.

Την τριπλέτα στη μεσαία γραμμή θα αποτελέσουν οι Κάτσε, Τζιόλης και Νομπόα. Στην επίθεση θα αγωνιστούν ο Μακ, ο Γκολάσα και ο Αθανασιάδης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γλύκος, Κίτσιου, Δεληγιαννίδης, Πούγγουρας, Σαββίδης, Πόζογλου, Κουλούρης και Περέιρα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: