Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Το πρώτο βήμα…!

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και έτσι αντιμετωπίζουν στην ΑΕΚ το σημερινό παιχνίδι με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο, το πρώτο των πλέι οφ της Football League. Πώς θα παίξει η «Ένωση».

Το πρώτο βήμα…
Τον τίτλο του απόλυτου φαβορί για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα καλείται να επιβεβαιώσει από σήμερα κιόλας η ΑΕΚ, η οποία φιλοξενείται από τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο, στην πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ της Football League (18:00, OTE Sport 4, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Η «Ένωση» μαζί με τους Θεσσαλονικείς έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να επιστρέψουν στη μεγάλη κατηγορία, όμως μεταξύ τους ενδέχεται να κριθεί η πρωτιά στους αγώνες κατάταξης.

Για αυτό τον λόγο ο «Δικέφαλος» θα προσπαθήσει να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, αφού η αρχή είναι του ήμισυ του παντός και αυτό είναι κάτι που έχει επισημάνει ο Τραϊανός Δέλλας στους παίκτες του τις προηγούμενες ημέρες.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Έλληνας τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Ανέστη, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μπακάμπη, Τζανετόπουλο, Κολοβέτσιο και Σοϊλέδη. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Ανάκογλου και ο Γιόχανσον, με τον Ζόριτς σε οργανωτικό ρόλο.

Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Πλατέλλας, Μπαρμπόσα και Αραβίδης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ανέστης, Γεωργέας, Γροντής, Λαμπρόπουλος, Ντούνης, Πεταυράκης, Ρόβας, Φαγέ και Κρισάντους. Εκτός έμειναν οι Ντακόλ και Κορδέρο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: