Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Το ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα με αριθμούς!!

Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες και στατιστικά από την προϊστορία των αναμετρήσεων του Δικεφάλου κόντρα στους Γιαννιώτες.

Όπως το συνηθίζει πριν από κάθε παιχνίδι του ΠΑΟΚ, η ΠΑΕ του Δικεφάλου παρουσιάζει στατιστικά στοιχεία και πληροφορίες από την προϊστορία των αναμετρήσεων απέναντι στον εκάστοτε αντίπαλο.

Διαβάστε το σχετικό θέμα που αφορά την προϊστορία των αγώνων του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΠΑΣ:

#4 φορές έχει επισκεφθεί την Τούμπα ως προπονητής ο Γιάννης Πετράκης και έχει ηττηθεί ισάριθμες φορές, τις δύο με τον ΠΑΣ Γιάννινα (3-1, 2-1), μια με τον ΟΦΗ (2-1) και την άλλη με τον Εργοτέλη (2-1). Μάλιστα την σεζόν 2013-14 αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας με δύο διαφορετικές ομάδες (Εργοτέλης – Γιάννινα).

#29 διαφορετικοί ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έχουν σημειώσει γκολ σε εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Νέτο Γκουερίνο με τέσσερα είναι στην κορυφή του σχετικού πίνακα, ο Γιώργος Κωστίκος έχει τρία γκολ, ενώ υπάρχει αρκετός συνωστισμός στην τρίτη θέση με δύο γκολ, όπου βρίσκονται εκτός από τον Σταύρο Σαράφη και οι Παρίδης, Κερμανίδης, Χρ. Δημόπουλος, Σκαρτάδος και Ιορδανίδης.

#3 ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έχουν καταφέρει να σκοράρουν και στα δύο ματς της σεζόν με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Πρώτος το κατάφερε ο Νέτο Γκουερίνο την σεζόν 1976-77, ακολούθησε ο σημερινός προπονητής του Δικεφάλου Γιώργος Γεωργιάδης (2002-03) και ο Λούκας Πέρεθ ήταν αυτός που πρόσθεσε τελευταίος το όνομα του στη λίστα το 2013-14.

#20 είναι συνολικά οι αναμετρήσεις των δύο ομάδων στην πρώτη κατηγορία με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ που έχει επικρατήσει στα 14 ματς, τρία έχουν τελειώσει ισόπαλα και τρεις φορές έχει φύγει νικητής ο ΠΑΣ Γιάννινα.

#37 τέρματα έχει σημειώσει η ομάδα μας στις εντός έδρας αναμετρήσεις της με τον ΠΑΣ Γιάννινα ενώ έχει δεχθεί 9. Τα πιο συχνά εμφανιζόμενα σκορ είναι το 4-1, το 1-0 και το 2-1, τα οποία έχουν εμφανιστεί τρεις φορές το καθένα.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: