Κυριακή 26 Απριλίου 2015

«Ο Ρονάλντο μπορεί να αγωνιστεί παντού, ο Μέσι όχι»

Την άποψή του ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να αγωνιστεί εξίσου καλά σε οποιαδήποτε ομάδα εξέφρασε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος όμως έχει άλλη άποψη για τον Μέσι.

«Ο Ρονάλντο μπορεί να αγωνιστεί παντού, ο Μέσι όχι»
Παίκτης που θα απέδιδε το ίδιο σε οποιαδήποτε ομάδα και σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, σύμφωνα με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μίλησε για το ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, αναφέροντας ότι αν και αρκετοί πιστεύουν ότι είναι ο Αργεντινός σταρ της Μπαρτσελόνα, ο CR7 έχει κάτι το διαφορετικό.

«Ο Ρονάλντο είναι σκληρός. Αρκετοί, όταν αναρωτιούνται "ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο" μπορεί να απαντήσουν ότι είναι ο Μέσι. Δεν μπορείς να διαφωνήσεις τελείως με αυτή την άποψη. Όμως, ο Ρονάλντο έχει κάτι το διαφορετικό», ήταν τα λόγια του 73χρονου που στη συνέχεια τόνισε ότι ο Κριστιάνο θα μπορούσε να αγωνιστεί οπουδήποτε.

«Ο Ρονάλντο μπορεί να παίξει για ομάδες όπως η Μίλγουολ, η ΚΠΡ, η Ντονκάστερ ή τέλος πάντων οποιαδήποτε, και να πετύχει χατ-τρικ. Είμαι σίγουρος ότι ο Μέσι δεν μπορεί να το κάνει αυτό. Ο Ρονάλντο χρησιμοποιεί εξίσου καλά και τα δύο πόδια, είναι γρήγορος, είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι και είναι γενναίος. Και ο Μέσι είναι φυσικά γενναίος, απλά ο Μέσι είναι ένας ποδοσφαιριστής για τη Μπαρτσελόνα και μόνο», είπε ο άλλοτε προπονητής των «κόκκινων διαβόλων.

Στη συνέχεια ο Φέργκιουσον μίλησε για την εξέλιξη του Πορτογάλος άσου, τονίζοντας ότι έχει επιτύχει τη μεγαλύτερη βελτίωση που έχει δει ποτέ σε ποδοσφαιριστή.

«Ο Ρονάλντο έχει επιτύχει την μεγαλύτερη βελτίωση που έχω δει ποτέ σε ποδοσφαιριστή. Ήρθε στην Γιουνάιτεντ στα 17 του και ήταν ένα κοκαλιάρικο παιδί. Ναι, τον κατέκριναν πολλοί στην αρχή γιατί μπορεί να έκανε διάφορα πράγματα όπως το να βουτάει. Όταν όμως τα ξεπέρασε και ξεκίνησε να προπονείται σοβαρά και να ωριμάζει, έγινε φανταστικός», δήλωσε ο Σκοτσέζος που στο τέλος επισήμανε ότι ο CR7 ήταν μαζί με τους Σκόουλς και Γκιγκς οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές που είχε ποτέ.

«Το σημαντικότερο πράγμα για έναν τόσο μεγάλο ποδοσφαιριστή είναι να ξέρει να παίρνει τις κατάλληλες αποφάσεις την κατάλληλη στιγμή και σε αυτό ο Ρονάλντο βελτιώθηκε πολύ κατά τη διάρκεια παραμονής του στο “Ολντ Τράφορντ”. Αυτός, ο Σκόουλς και ο Γκιγκς ήταν οι καλύτεροι παίκτες που είχα ποτέ. Ο Μπράιαν Ρόμπσον, ο Ρόι Κιν και ο Έρικ Καντοντά ήταν επίσης καλοί, αλλά δεν έφτασαν ποτέ σε τόσο υψηλό επίπεδο», κατέληξε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: