Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Με τον κόσμο οδηγό!!

Μαζική προσέλευση στις εξέδρες του «Κλεάνθης Βικελίδης» περιμένουν και στο κρίσιμο ματς με τον Εβρο Σουφλίου οι «κιτρινόμαυροι», έχοντας στόχο το 7 στα 7.

Με την συμπαράσταση του κόσμου του σε ακόμη ένα κρίσιμο παιχνίδι ο Αρης θα επιδιώξει σήμερα να ξεπεράσει και το εμπόδιο του Εβρου Σουφλίου κάνοντας το «7 στα 7» και περιμένοντας την ίδια ώρα ένα… θετικό αποτέλεσμα στο Ανθη Καραγιάννη.

Πρώτιστα, όμως, θα πρέπει οι κιτρινόμαυροι να κάνουν το καθήκον τους απέναντι στην ομάδα του Εβρου. Να κάνουν το αυτονόητο και χωρίς άγχος, απλά και μόνο με την ώθηση που θα πάρουν από τις εξέδρες να πανηγυρίσουν ένα ακόμη τρίποντο παραμένοντας στο δρόμο προς την κορυφή. Η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος αποφάσισε να διατηρήσει την γενική είσοδο των πέντε ευρώ (πλην της θύρας των επισήμων) προκειμένου να προσελκύσει ακόμη περισσότερο κόσμο και στο σημερινό ματς. Η εικόνα του γεμάτου Κλεάνθης Βικελίδης στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό, σε συνδυασμό με τη δύναμη και το πάθος που απέσπασε η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο δεν της άφησαν περιθώρια να σκεφτεί να αυξήσει ξανά τις τιμές.

Περιμένει, ωστόσο, σήμερα μία ανάλογη προσέλευση αφού πρόκειται για ένα επίσης κρίσιμο παιχνίδι του Αρη στην προσπάθεια που καταβάλλει εδώ και ενάμιση μήνα να πατήσει ξανά στην κορυφή. Η παρουσία του στις εξέδρες λοιπόν κρίνεται για μία ακόμη Κυριακή απαραίτητη και σύμφωνα με την κινητικότητα και την ζήτηση που παρατηρείται αναμένεται ξανά ένα Κλεάνθης Βικελίδης… από τα παλιά. Τα εισιτήρια του αγώνα με τον Εβρο Σουφλίου θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου, λίγες ώρες πριν από την σέντρα και κοστίζουν 5 ευρώ για τις θύρες 1,2,3,9 και 10 ευρώ για τα επίσημα την θύρα 7, ενώ στη θύρα 4 υπάρχει το ενδεχόμενο να φιλοξενηθούν οι φίλαθλοι της ομάδας του Σουφλίου που θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη. 
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: