Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Βούτα τη γλώσσα στο μυαλό πριν μιλήσεις, Ρότζερς!!

Οι Κινέζοι λένε ότι κάποιος πρέπει πρώτα να βουτήξει τη γλώσσα στο μυαλό του πριν μιλήσει εννοώντας φυσικά ότι οφείλει να σκεφτεί την οποιαδήποτε κουβέντα του. Το ίδιο θα έπρεπε να έχει κάνει και ο Μπρένταν Ρότζερς πριν αυτοκυρηχθεί στον καλύτερο τεχνικό που θα μπορούσε να έχει η Λίβερπουλ τη δεδομένη χρονική στιγμή. Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.  
Στη μεσοβδόμαδη συνέντευξη Τύπου, ο Ρότζερς δεν ήταν δυνατό να μην ερωτηθεί για τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί  γύρω από το όνομα του Γιούργκεν Κλοπ. Η απάντησή του, προκάλεσε αίσθηση για όποιον μπορεί να βάλει τα πράγματα σε μια λογική σειρά και να δώσει κάποιες εξηγήσεις για την πορεία της Λίβερπουλ.
Ο Ρότζερς, ο οποίος έγινε ο πρώτος τεχνικός από τη δεκαετία του ’50 στη Λίβερπουλ που «σπαταλά» τρία χρόνια χωρίς έστω ένα τίτλο, προσπάθησε πέρυσι να πετύχει αυτό που φάνταζε ακατόρθωτο. Η περσινή σεζόν, στην οποία έφτασε μια ανάσα από τον τίτλο, πιστώνεται στην καταπληκτική δουλειά που έκανε όμως από εκεί και πέρα χρεώνεται κάθε αποτυχία.
Δεν κατάφερε να χτίσει το καλοκαίρι πάνω σε εκείνη την πορεία. Έχοντας χρήματα να δαπανήσει και την αμέριστη συμπαράσταση διοίκησης και κόσμου, πραγματοποίησε μεταγραφές, οι οποίες φέτος τον οδηγούν αναγκαστικά ξανά σε ενίσχυση. Πρόσφατα μίλησε για απόκτηση ενός επιθετικού και 2-3 παικτών μεγάλης κλάσης. Από την στιγμή που σε τέτοιου τύπου μεταγραφές δεν προχώρησε πέρυσι έχοντας και το δέλεαρ του Τσάμπιονς Λιγκ, θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να το κάνει φέτος, από την στιγμή μάλιστα που δεν υπάρχει και η συμμετοχή στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.
Ο Ρότζερς ενδεχομένως και να προσπαθεί να αποβάλλει την πίεση που δικαιολογημένα νιώθει αφού η δήλωσή του ήρθε σε μια σεζόν που η ομάδα του έχει πετύχει σχεδόν τα μισά γκολ από πέρυσι, μένει εκτός  τετράδας και απέτυχε να αποκλείσει την Άστον Βίλα στον ημιτελικό του Κυπέλλου. Το φετινό καλοκαίρι θα είναι ίσως το πιο δύσκολο και ταυτόχρονα το πιο κρίσιμο για τον Βορειοιρλανδό, ο οποίος θα πρέπει να κινηθεί με γνώμονα τη σεζόν που διανύουμε και όχι την περσινή όπου η ομάδα έπαιξε κατά διαστήματα καταπληκτικό ποδόσφαιρο φτάνοντας ένα βήμα από την επιστροφή στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ. Γι’ αυτό και οι δηλώσεις του θα πρέπει να συμβαδίζουν με το σήμερα, βουτώντας πρώτα τη γλώσσα στο μυαλό πριν πει το οτιδήποτε!
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: