Κυριακή 26 Απριλίου 2015

'Εβερτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!! (preview)

Το περσινό παιχνίδι στο «Γκούντισον Παρκ», ήταν το τελευταίο του Ντέιβιντ Μόγιες στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Φέτος για την 34η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, οι «κόκκινοι διάβολοι» θα προσπαθήσουν ώστε να βρεθούν αν δύναται ακόμα και στη 2η θέση, τη στιγμή που η Έβερτον συνεχίζει τη μέτρια έως κακή πορεία της.  
Τα «ζαχαρωτά» δεν κινδυνεύουν, όμως η σεζόν που θα ολοκληρωθεί τους έμαθε πολλά πράγματα και κυρίως, έκανε τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ ν' αντιληφθεί ότι το επίπεδο είναι τέτοιο που οφείλει να βρει το «κλειδί» της συνέπειας. Μετά την περσινή καλή χρονιά, φέτος η Έβερτον ήταν άλλη ομάδα, πιεσμένη χρονικά από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, δίχως φρεσκάδα και δίχως να μπορεί να διεκδικήσει απολύτως τίποτα. Σήμερα, υποδέχεται τη Γιουνάιτεντ, έχοντας τρεις νίκες και μια ισοπαλία στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, επίδοση που την έχει απομακρύνει από την επικίνδυνη ζώνη και τη βάζει στο παιχνίδι της πρώτης δεκάδας.
Η ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ, προσωρινά έχει υποχωρήσει στην 4η θέση μετά τη νίκη (3-2) της Μάντσεστερ Σίτι επί της Άστον Βίλα, το απόγευμα του Σαββάτου, ωστόσο, με δική της νίκη σήμερα στο «Γκούντισον Παρκ» και παράλληλα νίκη της Τσέλσι επί της Άρσεναλ στο μεγάλο ντέρμπι του Λονδίνου, ανεβαίνει στο δεύτερο σκαλί!
Οι «κόκκινοι διάβολοι» ηττήθηκαν 1-0 από την Τσέλσι το περασμένο Σάββατο, για να «σπάσει» το εξαιρετικό σερί των έξι νικών που «έτρεχαν» και σκοπεύουν να επανέλθουν σε θετική τροχιά, ειδικά από τη στιγμή που ξέρουν ότι υπάρχει η δυνατότητα να αναρριχηθούν ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία και να κυνηγήσουν τον τερματισμό που κανείς δεν περίμενε για φέτος.
Πάντως, τα προβλήματα παραμένουν για τη Γιουνάιτεντ, αφού οι Κάρικ, Τζόουνς και Ρόχο παραμένουν εκτός, ο Ράφαελ δεν θα ξαναπαίξει τη φετινή σεζόν, ενώ ο μοναδικός που επέστρεψε ήταν ο Ντάλεϊ Μπλιντ.
Για την Έβερτον, εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Στίφεν Πίεναρ, έτοιμοι οι Όσμαν και ΜακΚάρθι.
Πιθανές ενδεκάδες:
Έβερτον (4-2-3-1): Χάουαρντ – Κόουλμαν, Στόουνς, Γιαγκέλκα, Μπέινς – ΜακΚάρθι, Μπάρι – Λένον, Μπάρκλεϊ, Μιραλάς – Λουκάκου
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (4-5-1): Ντε Χέα – Βαλένσια, Σμόλινγκ, ΜακΝέιρ, Σο – Μάτα, Φελαϊνί, Ερέρα, Ντι Μαρία, Γιάνγκ – Ρούνεϊ
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: