Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Πούγγουρας: «Στο μυαλό μας μόνο η νίκη»

Ο νεαρός παίκτης του ΠΑΟΚ Αχιλλέας Πούγγουρας μίλησε στην κάμερα της Nova και αναφέρθηκε στο σημερινό παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την αναμέτρηση κόντρα στην Κέρκυρα: «Πιστεύω ότι ήταν μία καθαρά επαγγελματική νίκη. Δεν φανήκαμε συγκεντρωμένοι όσων αφορά την ανάπτυξη του παιχνιδιού. Ήμασταν πολύ καλά στημένοι αμυντικά και έτσι με ένα πολύ όμορφο φάουλ καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το αν αλλάζει κάτι με την επιστροφή στην δεύτερη θέση: «Όταν έχεις καιρό να κερδίσεις μακριά από την έδρα σου είναι σημαντικό. Και όταν κάνεις παράλληλα συνεχόμενες νίκες, παίρνεις ψυχολογία και ώθηση για να συνεχίσεις».

Για το αν είναι ευνοϊκό το πρόγραμμα: «Σίγουρα το πρόγραμμα εξυπηρετεί τα σχέδια και τους σκοπούς μας, αλλά με όποια ομάδα και να παίζουμε θέλουμε να κερδίζουμε, είτε εντός είτε εκτός έδρας».

Για το γεγονός ότι δεν τα κατάφερε η ομάδα για το Κύπελλο κόντρα στα Γιάννινα και οι σκέψεις για το παιχνίδι της Τούμπας: «Η σκέψη μου είναι ότι το σκορ του προηγούμενου αγώνα δείχνει ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα ο ΠΑΣ Γιάννινα, πολύ καλά στημένοι. Αλλά μετά από μία τέτοια ήττα στον πρώτο γύρο πρέπει να πάρουμε το αποτέλεσμα στην έδρα μας».

Για το αν αποτελεί το παιχνίδι μία πρόβα για τα πλέι οφ: «Κάθε ματς για μένα πιστεύω είναι ξεχωριστό και αυτό θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι απ’ ότι αυτά των Play Off».

Για το τι πρέπει να κάνει η ομάδα για να πάρει την νίκη: «Όπως και σε κάθε παιχνίδι, θα πρέπει να έχουμε συγκέντρωση, να μπούμε από την αρχή με πάθος και να έχουμε στο μυαλό μας μόνο την νίκη από την αρχή»
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: