Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Δεν λέει όχι στη Μαρσέιγ ο Ρανιέρι!

Η κατρακύλα της Μαρσέιγ έχει φέρει σε δύσκολη θέση τον Μαρσέλο Μπιέλσα και μεταξύ των υποψηφίων αντικαταστατών είναι και ο Κλαούντιο Ρανιέρι, ο οποίος εξέφρασε την προθυμία του.

Δεν λέει όχι στη Μαρσέιγ ο Ρανιέρι
Να βγει από το… ταμείο ανεργίας θέλει ο Κλαούντιο Ρανιέρι, ο οποίος μετά το καταστροφικό πέρασμά του από την εθνική Ελλάδας έχει μείνει δίχως δουλειά. Το όνομα του Ιταλού τεχνικού «παίζει» σε διάφορα σενάρια, ένα εκ των οποίων τον συνδέει με τον πάγκο της παραπαίουσας το τελευταίο διάστημα Μαρσέιγ.

Μιλώντας σε γαλλικά Μέσα, τόνισε πως ένα τέτοιο ενδεχόμενο παρουσιάζει ενδιαφέρον, ωστόσο φέρθηκε σαν κύριος και όχι σαν… κοράκι, ξεκαθαρίζοντας πως ο Αργεντινός συνάδελφός του κάνει καλή δουλειά και πως θεωρεί ότι θα διατηρήσει τη θέση του.

«Αγαπώ το γαλλικό πρωτάθλημα, είναι ποιοτικό κι είμαι ελεύθερος. Εάν επρόκειτο για ένα καλό πρότζεκτ, θα μπορούσα να δελεαστώ να επιστρέψω στη Γαλλία. Γνωρίζω ότι μιλούν για εμένα στη Μασσαλία. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος, οπότε και μια ενδιαφέρουσα περίπτωση. Αλλά δεν έχει υπάρξει κάποια επαφή μέχρι τώρα, ειδικά από τη στιγμή που ο Μπιέλσα κάνει καλή δουλειά και νομίζω πως θα παραμείνει στη Μαρσέιγ», δήλωσε ο Ρανιέρι που στο παρελθόν έχει δουλέψει στη Μονακό πριν αναλάβει τα ηνία της εθνικής Ελλάδας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: