Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Το πρώτο στίγμα του νέου ΠΑΟΚ!!

Σημαντικό το μεσημεριανό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ακόμη πιο σημαντική, όμως, η σύσκεψη που θα έχει πριν από αυτό ο Ιβάν Σαββίδης με κορυφαία στελέχη της ΠΑΕ. Στη διάρκειά της θα παρθούν οι πρώτες, καθοριστικές για τον σχεδιασμό της νέας περιόδου, αποφάσεις.

Πέρα, λοιπόν, από τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί για να γίνει η καταβολή των 10,4 εκ. ευρώ που απαιτούνται για την οριστική ρύθμιση των χρεών (πόσα χρήματα θα δοθούν με την μορφή δανείου από την ΔΙΜΕΡΑ ΕΠΕ), θα καθοριστεί και το ύψος της νέας αύξησης μετοχικού κεφαλαίου που θα προκηρυχθεί στη Γ.Σ. της ΠΑΕ αύριο.

Οι πληροφορίες μιλούν για ένα ποσό πάνω από 15 εκ. ευρώ και αυτό σημαίνει ότι πέρα από τα χρέη υπάρχουν και άλλα θέματα που απαιτούν ζεστό χρήμα από τις τσέπες του Ιβάν. Πρόκειται για ζητήματα της τρέχουσας σεζόν, αλλά και την εκκίνηση της επόμενης περιόδου, κυρίως σε επίπεδο μεταγραφών.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ θα αποκαλύψει τις σκέψεις του σχετικά με το πώς οραματίζεται την ομάδα του από την επόμενη σεζόν. Που θα κινηθεί το μπάτζετ, από ποιο ράφι θα είναι οι παίκτες που θα ψωνίζει. Γι’ αυτό και το ρεπορτάζ των επόμενων ημερών θα έχει σίγουρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.  
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: