Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Στην ψυχή σας γράψτε Ηρακλής!!

Γράφει ο Στράτος Παζούλης

Το πρώτο από τα δέκα. Το πρώτο και υποθετικά το πιο δύσκολο. Σύμφωνα και με τους στοιχηματζήδες που προβάλλουν φαβορί την ΑΕΚ και αουτσάιντερ τον Ηρακλή. Μπορεί οι μάγκες να είδαν όνειρο. Ποιος ξέρει. Πίσω όμως έχει η αχλάδα την ουρά. Σήμερα απόβραδο θα δούμε ποιοι απ όσους καρατάρουν τις ισορροπίες και υποθέτουν βάσει κάποιων στατιστικών, τα οποία όντως είναι υπέρ της φιλοξενούμενης, θα δικαιωθούν. Θα είναι αυτοί άραγε ή ο Παπαδόπουλος και οι παίκτες του που άλλα έχουν στο μυαλό τους.

Σήμερα το απόβραδο, όπως και νάχει σύντροφοι, ο ανήφορος αρχίζει. Η εκ των πραγμάτων σίγουρη για άνοδο ΑΕΚ έρχεται στο Καυτανζόγλειο για να διατρανώσει την ισχυροσύνη της κόντρα σ’ ένα Ηρακλή που λίγο έλειψε να τερματίσει και αυτός με τον ανώτερο μπόνους βαθμών στη λήξη του κανονικού Πρωταθλήματος. Παρ΄ όλα αυτά η αλήθεια για τις δυνατότητες των δυο ομάδων θα φανεί μέσα στο γήπεδο και πιστεύω ότι δεν είναι και τόσο ζήτημα αγωνιστικότητας, αλλά ψυχολογίας. Σήμερα το στάδιο θα στενάζει. Οι αχοί των συνθημάτων θα δονούν την ατμόσφαιρα και η λαοθάλασσα στις εξέδρες θα ομοιάζει ωσάν πέλαγο φουρτουνιασμένο. Ε λοιπόν δεν χρειάζονται πολλά για τους κυανόλευκους. Να αφεθούν στην περιδίνηση των συναισθημάτων και χωρίς να πτοηθούν, είτε από την συναισθηματική απαντοχή του λαού, είτε από τον αντίπαλο τους να δώσουν το κάτι παραπάνω, χωρίς άγχος, με σιγουριά, αυτοπεποίθηση και αυταπάρνηση. Η ψυχραιμία, η προσοχή, όπως και η εσωτερική διέγερση της δικής τους ποιότητας θα μετρήσουν σήμερα, όπως και η υπόσχεση.

Μια υπόσχεση που έδωσαν ευθύς εξ αρχής στην ανατολή αυτής της τιτάνιας προσπάθειας. Να τους βρει το γέρμα τη κάπου στον Ολυμπο, παρέα με τους αθανάτους. Αντε ρε παλίκαροι. Πάμε όλοι μαζί… Ηρακλής είστε ρε, μη το ξεχνάτε.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: