Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Εμπιστοσύνη σε Σανιά!!

Τον Σανιά εμπιστεύεται για ένα ακόμη παιχνίδι ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, που περιμένει όμως να δει το καλό του πρόσωπο και όχι αυτό που έβγαλε στα τελευταία ματς.

Φανέλα βασικού θα πάρει τελικά ο Σίντι Σανιά στο σημερινό παιχνίδι, με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη να μην θέλει να χαλάσει το δίδυμο των τελευταίων αγωνιστικών στα χαφ (Σανιά-Καλογέρη). Θέλει σίγουρα, όμως, να δει ένα άλλο πρόσωπο –κυρίως- από τον Σενεγαλέζο μέσο και να εξαργυρώσει την εμπιστοσύνη που του δείχνει με μία αξιόλογη παρουσία στον αγωνιστικό χώρο.

Στη διάρκεια της εβδομάδας οι δύο άντρες είχαν σύντομα τετ-α-τετ στα οποία ο Καλαϊτζίδης εξέφρασε στον ποδοσφαιριστή τα παράπονά του για την απόδοση που έχει στα τελευταία ματς, με αποκορύφωμα αυτή απέναντι στο Φιλώτα, στη Φλώρινα. Και αυτό όχι γιατί ο Σανιά είναι αναντικατάστατος. Αλλά γιατί ο προπονητής του Αρη ξέρει καλά ότι δεν έχει βγάλει ακόμη ούτε τα μισά από αυτά που μπορεί να προσφέρει στο γήπεδο και πως με έναν καλό Σανιά τότε ο Αρης θα ανέβει ένα επίπεδο ακόμη. Στις σκέψεις του Καλαϊτζίδη –προκειμένου να συνετίσει τον Σενεγαλέζο και να του δείξει ότι το «ουδείς αναντικατάστατος» ισχύσει για όλους- μοίρασε χρόνο συμμετοχή στη διάρκεια των προπονήσεων σε Σανιά και Φερνάντες. Τελικά όμως αποφάσισε να διατηρήσει στο αρχικό σχήμα τον πρώτο, δίνοντάς του μία ακόμη ευκαιρία. Σε περίπτωση που δεν δει και πάλι στοιχεία τα οποία θέλει από τον 24χρονο, τότε μάλλον η φανέλα βασικού θα αλλάξει σύντομα σώμα…
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: