Τρίτη 19 Μαΐου 2015

«Θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο τεχνικός διευθυντής της Skoda Ξάνθης, ο Γιάννης Παπαδημητρίου και μίλησε για την προετοιμασία της ομάδας του ενόψει του τελικό κυπέλλου Ελλάδας, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Είμαστε στην τελική ευθεία και περιμένουμε την ώρα του τελικού».
Για την μετακίνηση των φιλάθλων:
«Υπάρχει μια οργάνωση αν και είναι δύσκολη η μετακίνηση και πολύ μακριά. Έχει κινητοποιηθεί όλη η πόλη και άλλοι επιλέγουν λεωφορεία, άλλοι αεροπλάνα και άλλοι αυτοκίνητα. Υπάρχουν πολλές αντικειμενικές δυσκολίες όμως υπάρχει τεράστια δίψα από τον κόσμο της Ξάνθης και πολλοί θα κάνουν την υπέρβαση για να παρευρεθούν στο παιχνίδι».
Για την ιστορικότητα του τελικού:
«Ένας τελικός κυπέλλου και ένα κύπελλο είναι κάτι διαφορετικό και γράφεις ιστορία. Παίζουμε με τον Ολυμπιακό που είναι θεωρητικά το φαβορί όμως θα διεκδικήσουμε το παιχνίδι μέχρι το τέλος και θα δώσουμε το 100% μας».
Για το αν θα ξεκινήσουν 40-50 λεοφορεία:
«Δεν νομίζω πως θα φτάσουμε αυτόν τον αριθμό λεωφορείων αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πολλοί έχουν επιλέξει τα αυτοκίνητα και τα αεροπλάνα. Θα έρθουν και άνθρωποι από την Θεσσαλονίκη αλλά και από την Αθήνα. Δεν μπορώ να κάνω κάποια πρόβλεψη για τον κόσμο που θα έρθει. Δυστυχώς είναι πολύ δύσκολη και δαπανηρή η μετακίνηση».
Για το πότε θα κάνει η Ξάνθη την πρώτη της προπόνηση:
«Την Παρασκευή η ομάδα θα κάνει την προπόνηση εκεί και υπάρχει ένα συγκεκριμένο πρωτόκολλο που θα ακολουθήσουμε. Από την Πέμπτη το βράδυ θα βρισκόμαστε στην Αθήνα».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: