Τρίτη 19 Μαΐου 2015

«Φταίνε το κακό ξεκίνημα και οι αλλαγές το χειμώνα» (audio)

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Τοπαλίδης και αναφέρθηκε στους λόγους που ο Άρης δεν κατάφερε να ανεβεί στην Football League.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ένας λόγος είναι ότι δεν ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα. Όταν αναλάβαμε εμείς, ο Άρης ήταν πέντε ή έξι βαθμούς από τον πρωτοπόρο. Έπειτα είναι και οι αλλαγές που έγιναν τον χειμώνα. Πηγαίναμε καλά και έπρεπε να συνεχίσει το ίδιο τεχνικό επιτελείο μέχρι το τέλος και μετά να δουν τι θα κάνουν. Όταν απομακρύνθηκε ο προπονητής που ήταν πριν τον Κάμπος, αυτό συνέβη λόγω των αποτελεσμάτων. Και μετά με τον Κάμπος η ομάδα πήγαινε πολύ καλά, υπήρχε ενθουσιασμός και έτσι έπρεπε να συνεχίσει η ομάδα. Ο Άρης δεν έπρεπε να δημιουργήσει ομάδα που θα έπαιζε την άνοδο στον πόντο ή στο γκολ, αλλά να είχε ξεφύγει 1-2 μήνες πριν την λήξη του πρωταθλήματος και να κάνει τα πλάνα του για την Β’ Εθνική. Το έλεγα συνεχώς, ήταν και στα πλάνα μας τα Χριστούγεννα να κάνουμε πέντε μεταγραφές, ήμασταν και στην πρώτη θέση και δεν θα μας παρεμπόδιζε κανείς για την άνοδο. Όταν πέρασε ο Πανσερραϊκός μπροστά, πάλι το είπα ότι δεν αρκεί να τον κερδίσεις στο Χαριλάου».

Για τις μεταγραφές που έγιναν: «Όταν κάνεις μεταγραφές έχει σημασία τι μεταγραφές κάνεις, δεν σημαίνει ότι θα βγει σίγουρα η ομάδα. Αφού δεν βγήκε η ομάδα αυτό σημαίνει εκ του αποτελέσματος ότι δεν έγιναν καλές μεταγραφές».

Για το τι πρέπει να διορθωθεί για μην επαναληφθούν τα ίδια λάθη: «Σε περίπτωση που η ομάδα ανέβει μέσω μπαράζ, πρέπει να δημιουργηθεί μια ομάδα στη Β’ Εθνική σαν αυτήν που έκαναν ΑΕΚ και Ηρακλής ώστε να μην γίνει αυτό που έγινε φέτος. Πρέπει να γίνουν κινήσεις ώστε η ομάδα να μην διακινδυνεύσει την άνοδό της στην ΣΛ, εάν βέβαια έχουν τέτοιο στόχο».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Τοπαλίδης στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:


Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style



*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: