Τρίτη 19 Μαΐου 2015

«Μεγάλη ομάδα με ποιότητα ο ΠΑΟΚ» (audio)

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο αμυντικός του Ατρομήτου Σωκράτης Φυτανίδης.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την κρισιμότητα των πλέι οφ: «Είναι το ίδιο κρίσιμα για όλες τις ομάδες. Όταν υπάρχει αυτός ο θεσμός των πλέι οφ, όλες οι ομάδες προσπαθούν να μπουν στην 5άδα που τους δίνει την δυνατότητα να διεκδικήσουν το καλύτερο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Θα είναι αμφίρροπα παιχνίδια. Μην ξεχνάμε ότι είναι κοντινά μεταξύ τους, θα παίξει ρόλο η στρατηγική των ομάδων, είναι σημαντικό να παρουσιαστούν πανέτοιμος στο μίνι πρωτάθλημα».

Για την πιθανή διαφοροποίηση των δεδομένων σε ενδεχόμενη τιμωρία του Ολυμπιακού: «Δεν σκέφτομαι κάτι τέτοιο. Στόχος είναι να προετοιμαζόμαστε όσο καλύτερα γίνεται για να βοηθήσουμε την ομάδα. Είναι άκαιρο να σκεφτόμαστε κάτι τέτοιο, το καλύτερο είναι να σκεφτόμαστε για το πώς θα κάνουμε καλύτερες τις ομάδες μας, το πώς θα προετοιμαστούμε καλύτερα για να διεκδικήσει η ομάδα το καλύτερο δυνατό που μπορεί και από εκεί και πέρα ότι είναι να γίνει θα φανεί στην πορεία».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Έχει απουσίες ο ΠΑΟΚ, αλλά δεν παύει να είναι μια μεγάλη ομάδα με ποιότητα και αρκετούς παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά και να δημιουργήσουν προβλήματα. Για εμάς παρ’ ότι δεν κάναμε καλό πρωτάθλημα έχουμε την ευκαιρία να αποδείξουμε στα πλέι οφ πως η χρονιά δεν είναι χαμένη. Θέλουμε να κλείσουμε καλά τη σεζόν παίρνοντας ό,τι καλύτερο μπορούμε από τα πλέι οφ».

Για το τι υπολογίζει περισσότερο στον ΠΑΟΚ: «Είναι μια ομάδα που διαθέτει ικανούς παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα. Ειδικά μεσοεπιθετικά ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες που μπορούν να κάνουν τη ζημιά. Δεν θεωρώ ότι υπάρχει κάποιος νούμερο 1 κίνδυνος. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο δικό μας παιχνίδι και να προσπαθήσουμε να βγάλουμε αυτά που δουλεύουμε στην προπόνηση».

Για το φαβορί: «Σίγουρα παίζει ρόλο το brandname. Κάποιες ομάδες έχουν πιο βαριά φανέλα από τις άλλες, πιο πολύ κόσμο και πιο μεγάλη ιστορία. Αυτές, όμως, θα έχουν και την περισσότερο πίεση έναντι των άλλων. Είναι θέμα στρατηγικής, διαχείρισης και βάθους ρόστερ. Είναι κοντινά τα ματς, θα παίξει ρόλο και η κούραση. Ο ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟ είναι δύο ομάδες που όλοι λένε ότι είναι το φαβορί, όμως αυτό πρέπει να αποδειχθεί στον αγωνιστικό χώρο».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Σωκράτης Φυτανίδης στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: