Τρίτη 19 Μαΐου 2015

«Να κάνουν το βήμα μπροστά οι προσωπικότητες»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο προπονητής του ΚΑΟ Δράμας, Κώστας Μέξας και μίλησε για τις αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ και του Άρη με τους Ρέθυμνο και ΑΕΚ αντίστοιχα στο πλαίσιο των πλέι – οφ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
 Για το ΠΑΟΚ – Ρέθυμνο:
«Το Ρέθυμνο έχει καταφέρει και έχει «χτυπήσει» δυο φορές τον ΠΑΟΚ, είναι καλή ομάδα αλλά νομίζω πως όλα εξαρτώνται από τον ΠΑΟΚ. Η απουσία του Κάρτερ σίγουρα θα στοιχίσει ενώ θα υπάρχει και το άγχος. Όλοι περιμένουν νίκη του ΠΑΟΚ και το ψυχολογικό κομμάτι ίσως παίξει τον ρόλο του. Στο παιχνίδι στο Παλατάκι το Ρέθυμνο μπέρδεψε τον ΠΑΟΚ και αυτό επηρέασε το παιχνίδι. Κάποιες προσωπικότητες όπως ο Μπρέμερ κατάφεραν και άλλαξαν τον ρυθμό του παιχνιδιού. Πιστεύω πως θα γίνει πάλι ένα κλειστό παιχνίδι και θεωρώ πως αν ο ΠΑΟΚ είναι συγκεντρωμένος στην άμυνα και βρει μπροστά έναν καλό ρυθμό θα έχει τον πρώτο λόγο. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».
Για το Άρης – ΑΕΚ:
«Η απώλεια του Αντεκμπόγιε αλλά και η κατάσταση του Νέιμικ είναι θέματα που δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στον Άρη. Αλλάζουν τα δεδομένα και θα πρέπει κάποια παιδιά του Άρη να κάνουν ένα βήμα μπροστά. Αναφέρομαι στον Πάσαλιτς, τον Τσιάρα και τον Μούρτο. Η άμυνα του Άρη θα πρέπει να είναι ακόμα καλύτερη από το πρώτο παιχνίδι. Θα είναι ένα παιχνίδι στο Παλέ με κόσμο και με έναν πληγωμένο εγωισμό του Άρη. Η ΑΕΚ έδειξε αντίδραση στο δεύτερο παιχνίδι, θα είναι κλειστό ματς και δίνω ένα μικρό προβάδισμα στην ΑΕΚ λόγω των απωλειών του Άρη. Βλέπουμε πως στα πλέι – οφ ακόμα και οι Αμερικάνοι που μπορεί στην κανονική διάρκεια να μην είναι συγκεντρωμένοι, τώρα δίνουν μεγάλη σημασία στην άμυνα. Θα πρέπει ο κόουτς του Άρη να βρει κάποια τρικ για να καλύψει τις απουσίες. Ο κόσμος σίγουρα θα βοηθήσει και πρέπει παιδιά όπως ο Βεζένκοφ να παίξουν πάρα πολύ καλά. Σε αυτά τα ματς οι προσωπικότητες πρέπει να κάνουν το βήμα μπροστά».
Για το γεγονός πως δεν κατάφερε ο ΚΑΟΔ να μπει στα πλέι – οφ:
«Είχαμε δύο ματς με τον Κολοσσό και την ΑΕΚ ενώ και εμείς δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Πικραθήκαμε λίγο όμως ο Κόροιβος κέρδισε δύο ματς και μας πέρασε».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: