Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Έδιωξαν τον Γκάτλιν απ’ το Πεκίνο!!

«Πόρτα» απ’ τους διοργανωτές του μίτινγκ στο Πεκίνο «έφαγε» ο Τζάστιν Γκάτλιν, αφού, ενώ προετοιμαζόταν για τους αγώνες, ενημερώθηκε πως καλύτερο θα ήταν να μην αγωνιστεί, για αδιευκρίνιστο λόγο.

Έδιωξαν τον Γκάτλιν απ’ το Πεκίνο
Χωρίς τον Τζάστιν Γκάτλιν θα πραγματοποιηθεί το μίτινγκ στο Πεκίνο, αφού οι διοργανωτές τον ενημέρωσαν πως ιδανικό θα είναι να μείνει εκτός.

Ο Αμερικανός Ολυμπιονίκης των 100μ. προετοιμαζόταν για τον αγώνα, παρότι δεν ήταν σίγουρο πως θα αγωνιστεί λόγω μυϊκού τραυματισμού.

Όπως ανέφερε, όμως, στο «Reuters» του έστειλαν ένα μήνυμα με το οποίο τον ενημέρωσαν πως θα ήταν καλύτερο να μη δώσει το «παρών».

«Ήθελα να μείνω», δήλωσε ο Γκάτλιν στο διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο και συμπλήρωσε: «Είμαι σε φόρμα και έτοιμος να τρέξω. Είχα αρκετές κράμπες μετά τον τελευταίο αγώνα, ο οποίος ήταν ο γρηγορότερος που έχω τρέξει. Δεν με σεβάστηκαν, οπότε είπαν “καλύτερα να φύγεις” και με έδιωξαν».

Όσο για τους λόγους που θεωρεί πως ώθησε τους διοργανωτές να κάνουν κάτι τέτοιο, υποστήριξε: «Δεν έχω καμία ιδέα. Ίσως νόμιζαν πως θα παρατούσα τον αγώνα ή θα έτρεχα μόνο για να πάρω τα λεφτά. Δεν είμαι τέτοιος. Δεν είμαι ο τύπος που θα εξαπατήσει για λεφτά ή θα απογοητεύσει τους οπαδούς. Δεν λειτουργώ έτσι». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: