Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Είναι αηδία δυο γαϊδούρια ως επάνω να φιλιούνται!!

Επικές ατάκες Αλέφαντου στο SportDog για τη "διαφήμιση ανωμαλίας" μετά τον τελικό της Ευρωλίγκας! Τι γνώμη έχει για τον Χριστοδουλόπουλο και σχόλιο για τον τελικό Κυπέλλου. Τρία θέματα μού έθεσε ο Σινάνογλου να απαντήσω. Το ένα είναι η σκέψη για Χριστοδουλόπουλο στον Ολυμπιακό. Το άλλο είναι ο τελικός του Κυπέλλου με την Ξάνθη. Και το τρίτο είναι οι δύο παίκτες της Ρεάλ που φιλήθηκαν στο στόμα μετά την κατάκτηση του ευρωπαϊκού στο μπάσκετ νικώντας τον Ολυμπιακό.

Να ξεκινήσω από το τελευταίο. Είναι αίσχος! Είτε για πλάκα έγινε, είτε ήθελαν σοβαρά να περάσουν μήνυμα, είναι μια αηδία να βλέπεις δυο γαϊδούρια ως επάνω, δυο κρεμανταλάδες να φιλιούνται στο στόμα.

Ό,τι είσαι, κράτα το για τον εαυτό σου, μην το διαφημίζεις αν είναι ανωμαλία. Δεν επιτρέπεται ούτε για πλάκα να περνάς τέτοια μηνύματα στα νέα παιδιά. Πρωταθλητής Ευρώπης είσαι, δύο μέτρα γαϊδούρι είσαι, τι πρότυπο δίνεις στα παιδάκια που σε βλέπουνε; Να πάνε στο σχολείο την άλλη μέρα και να φιλιούνται τα αγόρια μεταξύ τους στο στόμα; Θες να δεις εσύ που με διαβάζεις τώρα το αγόρι σου να φιλιέται στο στόμα με άλλο αγόρι, έστω και για αστείο;

Απαράδεκτα πράγματα. Διαφήμιση ανωμαλίας ήταν αυτό. Ούτε θέλω να ακούω τα ονόματά τους. Γι΄ αυτό ξεχωρίζει ο Μέσι ο οποίος ενώ κάνει πράγματα και θάματα είναι σοβαρός στους πανηγυρισμούς του, δεν ξεφτιλίζεται, δίνει πρότυπα στα μικρά παιδιά. Γι΄ αυτό μου άρεσε και ο Πελέ και τον έχω πάνω απ΄ όλους. Πρέπει να δίνεις πρότυπα όταν σε βλέπουν τα μικρά παιδιά στις μεγάλες στιγμές των επιτυχιών.

Πάμε τώρα στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Είναι ένας παίκτης που βελτιώθηκε, καλός ντριμπλέρ, έκανε καλό Μουντιάλ με την Εθνική μας, αλλά δυσκολεύεται στο γκολ. Έχει τέτοιους ο Ολυμπιακός, στο ίδιο στιλ είναι ο Ντοσεβί -εντάξει ο Χριστοδουλόπουλος έχει πιο κλειστή ντρίμπλα- αλλά και ο Ντοσεβί και ο Ντουρμάζ δυσκολεύονται στο γκολ. Καλά, για την ποδοσφαιρική απάτη του Ολλανδού φέτος στον Ολυμπιακό, τα είχα πει από νωρίς, και δικαιώθηκα, μιλάμε για ποδοσφαιρική απάτη. Αυτός δεν έπαιζε καν εξτρέμ, του κεφαλιού του έκανε.

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται εξτρέμ που να σκίζει τα δίχτυα όπως ήταν ο Μιραλάς και ο Γκαλέτι. Για εμένα λοιπόν αν γίνει η μεταγραφή του Λάζαρου δεν θα είναι κακή αλλά ούτε και κάτι το ιδιαίτερο. Τα έλεγα γι΄ αυτόν από τότε που έπαιζε στον ΠΑΟΚ και τον έλεγαν μεγάλο ταλέντο και ότι θα πάει στη Λίβερπουλ. Ποια Λίβερπουλ ρε, έχετε τρελαθεί; Και στην Ιταλία ποτέ δεν έγινε βασικός, όλο αλλαγή τον βάζουν.

Σε ό,τι αφορά τον τελικό με την Ξάνθη, το θεωρώ δύσκολο ματς. Η Ξάνθη έχει ανέβει με αυτόν τον Ρουμάνο προπονητή τον Λουτσέσκου, είναι ο μόνος προπονητής που τη στήνει καλά τα τελευταία χρόνια. Προσέχει και την άμυνα. Μου αρέσει αυτός ο νεαρός στόπερ ο Γούτας που λένε ότι ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, μου αρέσει και ο δεξίς μπακ, είναι δυνατός και γρήγορος.

Από τον Ολυμπιακό θα εξαρτηθεί το ματς και κυρίως από τον προπονητή του Ολυμπιακού. Πώς θα στήσει τον Ολυμπιακό και πώς θα πείσει τους παίκτες να τα δώσουν όλα και να το δουν σοβαρά το ματς.

Για παράδειγμα, θέλει μεγάλη προσοχή από τα χαφ του Ολυμπιακού να δώσουν βοήθειες στους στόπερ σε αυτό το ματς. Μην είναι ξέφραγο αμπέλι ο Ολυμπιακός και μετά κατηγορούμε τους στόπερ. Αν σου πέφτουν οι καλοί παίκτες της Ξάνθης πάνω στα στόπερ σου, θα τις φάνε τις ντρίμπλες.

Ο Ολυμπιακός πρέπει να σβήσει τον Κλέιτον. Δεν είναι γρήγορος αλλά έχει πολύ μυαλό. Πρέπει να σβήσει τις πάσες του, και επίσης να μην τον αφήνει να πλησιάζει ελεύθερος τη μεγάλη περιοχή διότι έχει πολύ καλά πόδια. Ο Σολτάνι είναι γρήγορος και θέλει προσοχή στην κόντρα, ο Καπετάνος το έχει το γκολ αλλά πιστεύω ότι οι στόπερ του Ολυμπιακού μπορούν να τον κλείσουν, ο Λουσέρο θέλει μεγάλη προσοχή γιατί βγαίνει επικίνδυνα από πίσω.

Από τον Ολυμπιακό θα εξαρτηθεί. Δεν επιτρέπεται να έχουμε παράταση και τέτοια. Η Ξάνθη έχει αδυναμίες που ένας καλός Ολυμπιακός μπορεί να τις χτυπήσει και να πάρει το ματς χωρίς καρδιοχτύπια. Από τον προπονητή του Ολυμπιακού θα εξαρτηθεί. Αν αφήσεις χώρο στην Ξάνθη να σου βγει με 4 παίκτες και εσύ έχεις 4 πίσω, θα έχεις πρόβλημα.
Συντάκτης: Θέμης Σινάνογλου
*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: