Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Υπόκλιση Κοντονή στον Ολυμπιακό!!

Στην μεγάλη επιτυχία του μπασκετικού Ολυμπιακού καθώς και στην υποδειγματική παρουσία του κόσμου του στη Μαδρίτη, υποκλίθηκε ο Σταύρος Κοντονής. Την άλλη 'βδομάδα θα δεχθεί την ομάδα και την διοίκηση.

Υπόκλιση Κοντονή στον Ολυμπιακό
Τα θερμά του συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό έδωσε ο Σταύρος Κοντονής, ο οποίος βρέθηκε με δικά του έξοδα στη Μαδρίτη και παρακολούθησε την προσπάθεια των «ερυθρολεύκων» στο Final-4 της Ευρωλίγκας.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού μίλησε για την εξαιρετική παρουσία των «ερυθρολεύκων» παρά τον χαμένο τελικό, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην υποδειγματική παρουσία των φιλάθλων του, οι οποίοι συνυπήρξαν αρμονικά με τον κόσμο των άλλων ομάδων.

«Παρακολούθησα από κοντά την προσπάθεια του Ολυμπιακού στον τελικό, ο οποίος δεν κατάφερε να κατακτήσει το ευρωπαϊκό κύπελλο, όμως η επιτυχία του είναι μεγάλη. Του αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την εξαιρετική πορεία του αλλά και την παρουσία του στον τελικό της διοργάνωσης.

Επίσης δεν μπορώ να μην αναφερθώ στην υποδειγματική παρουσία των φιλάθλων. Ήταν πολύ θετικό ότι Έλληνες, Ισπανοί, Τούρκοι, Ρώσοι παρακολούθησαν δίπλα-δίπλα τον τελικό και όχι μόνο δεν έγινε το παραμικρό, αλλά όλοι χάρηκαν αυτή τη γιορτή»
, δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να δεχθεί στο γραφείο του την ομάδα και τη διοίκηση των Πειραιωτών. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: