Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Πανέτοιμοι για τον τελικό!!

Και σήμερα γυμνάστηκαν κανονικά οι Ντομίνγκες, Ντοσεβί και Ελαμπντελαουί στην προπόνηση του Ολυμπιακού. Έτοιμοι για το μεγάλο παιχνίδι του Σαββάτου.

Πανέτοιμοι για τον τελικό!
Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία των Τσόρι, Ντοσεβί και Ελαμπντελαουί στην αποστολή του Ολυμπιακού στον τελικό του Κυπέλλου με την SKODA Ξάνθη.

Και οι τρεις τους γυμνάστηκαν κανονικά στη σημερινή προπόνηση των ερυθρολεύκων αποδεικνύοντας ότι έχουν ξεπεράσει τελείως τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούσαν.

Πλέον θα συνεχίσουν και τις επόμενες ημέρες τις προπονήσεις σε φουλ ρυθμούς και ο Βίτορ Περέιρα θα κληθεί να αποφασίσει για την παρουσία τους στην 11άδα της ομάδας.

Εκτός αυτών κανονικά γυμνάστηκαν και οι Ντουρμάζ και Μποτία. Αντίθετα οι Σαντάνα και Στρέζος έκαναν ατομικό ενώ θεραπεία και ατομικό έκανε ο Γιαννούλης. Την Τετάρτη η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 10:00, στο Ρέντη.

Στο σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε δουλειά επάνω στην τακτική και την ανάπτυξη του παιχνιδιού, ενώ έγινε δουλειά και στα τελειώματα των φάσεων. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: