Τρίτη 19 Μαΐου 2015

«Αισιόδοξοι για την άδεια»!

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε το μέλος της διοίκησης του Ηρακλή, ο Χρήστος Αντωνέλης και μίλησε για όλα τα θέματα των «κυανολεύκων».
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Ήδη είναι εδώ ο κ. Κακαγιάννης. Αύριο είναι ένα κομβικό παιχνίδι και πιστεύω πως θα κλίσει η παρένθεση των τριών χρόνων. Ο κόσμος θα βοηθήσει και ο Ηρακλής θα επιστρέψει εκεί που του αξίζει. Η ομάδα έχει κάνει πάρα πολύ καλή χρονιά και όλοι έχουμε δώσει τα συγχαρητήρια μας στα παιδιά και στον προπονητή που ανταπεξήλθαν στις δυσκολίες».
Για την Γενική Συνέλευση:
«Είχαμε την Γενική Συνέλευση στο «Χάγιατ». Ο κ. Παπαθανασάκης έπαιξε τον πιο σημαντικό ρόλο και όλα τα θέμα βρίσκονται στον δρόμο τους».
Για την συμβολή του Σπύρου Παπαθανασάκη στον Ηρακλή:
«Είναι καθοριστική η συμβολή του. Ο κ. Παπαθανασάκης αν και δεν ήταν Ηρακληδέας πολλά χρόνια, απέδειξε πως είναι πιο Ηρακλής από αυτούς που προϋπήρχαν. Το βασικό είναι να υπάρχει ηρεμία στην ομάδα και ο κ. Παπαθανασάκης το εξασφάλισε αυτό και οικονομικά και ψυχολογικά».
Για το σχεδιασμό του Ηρακλή:
«Κάνουμε το πλάνο μας και θέλουμε ο Ηρακλής να γίνει ένας αυτόνομος σύλλογος που δεν θα χρειάζεται ενέσεις και σωτήρες. Μέχρι στιγμής ότι είχαμε πει, πραγματοποιήθηκε. Όλα είναι στο τραπέζι και συζητούνται. Ο κ. Παπαθανασάκης έχει γνώση απ’ όλα και βρισκόμαστε σε καλό σημείο».
Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο:
«Θα παρακαλούσα τον κόσμο να έρθει αύριο στο παιχνίδι, να στηρίξει την ομάδα και η συμπεριφορά μας να είναι όπως ήταν στα προηγούμενα παιχνίδια που όλοι άξιζαν συγχαρητήρια».
Για τα λεφτά που έχουν μπει φέτος στον Ηρακλή:
«Κάναμε ότι μπορούσαμε. Το κλειδί της επιτυχίας ήταν να αποκατασταθεί η αξιοπιστία μας».
Για το θέμα της αδειοδότησης:
«Έχει γίνει η έφεση και είμαστε πάρα πολύ αισιόδοξοι πως θα πάρουμε την άδεια. Έχουμε όλες τις προϋποθέσεις και σύντομα θα έρθει και το αποτέλεσμα».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: