Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Αποθέωσε τον κόσμο ο Μουρίνιο!! (vid)

Τέτοιο... ξέσπασμα και αποθέωση προς τον κόσμο από προπονητή του οποίου η ομάδα έχει ηττηθεί με σκορ 3-0, δεν έχουμε ξαναδεί. Μουρίνιο είναι αυτός και ό,τι θέλει κάνει! Ο «special one» ευχαρίστηκε από καρδιάς τους οπαδούς των «μπλε» που ταξίδεψαν στο «Χόθορνς» και δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδούν.
Έστω κι αν οι Πρωταθλητές υπέστησαν βαριά ήττα από τη Γουέστ Μπρομ στην 37η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ με το τελικό 3-0 των «baggies», οι φίλοι των Λονδρέζων δεν... ξενέρωσαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού της Δευτέρας και στήριξαν με απίστευτη φωνή τους ποδοσφαιριστές.
Το «Campeones, campeones» ήταν το σύνθημα που ακουγόταν συνεχώς από τις εξέδρες, ενώ στους... καυγάδες και τα νεύρα του Ντιέγκο Κόστα με τους αντιπάλους του, ο Ισπανός φορ άκουγε ρυθμικά το όνομά του από τους οπαδούς.
Ο Ζοσέ Μουρίνιο, αν και δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της αναμέτρησης, στο σφύριγμα της λήξης κατευθύνθηκε στον κόσμο που... παραληρούσε και τους έδειχνε ότι είναι πρωταθλητές, χειροκροτώντας τους και δείχνοντάς τους ότι εκτίμησε απεριόριστα το πάρτι που έστησαν στην κερκίδα των φιλοξενούμενων στο «Χόθορνς».
Δείτε το βίντεο:





*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: