Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Η ΑΕΚ τιμά την γενοκτονία των Ποντίων!! (pics)

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν θα μπορούσε να μην αποδώσει τιμή και φυσικά βρέθηκε στο γήπεδο του Αιγάλεω στο φιλικό ματς των παλαίμαχων της ΑΕΚ με την «Ελλάς Ποντίων».
Ήταν δεδομένο πως η ΑΕΚ θα τιμήσει με κάθε τρόπο την αποψινή μέρα και την γενοκτονία των Ποντίων με πρώτο και καλύτερο φυσικά τον Δημήτρη Μελισσανίδη που δεν παρέλειψε να δώσει το παρών στο γήπεδο του Αιγάλεω όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που σας παραθέτουμε και προέρχονται από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.
Το αφεντικό της Aegean βρίσκεται στο πλευρό των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ και αυτών της ομάδας «Ελλάς Ποντίων» που προγραμμάτισαν καιρό πριν το συγκεκριμένο φιλικό με σκοπό -τι άλλο;- να αποδώσουν τιμή στην γενοκτονία των Ποντίων και με τον τρόπο τους να αποδείξουν για μια ακόμη φορά πως κανείς δεν ξεχνά...
Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες (που έδωσε στη δημοσιότητα η ΑΕΚ) ο Μελισσανίδης και οι πρώην ποδοσφαιριστές (τόσο της ΑΕΚ όσο και εκείνοι της «Ελλάς Ποντίων») έγιναν μία μεγάλη παρέα μεταξύ τους πριν από τη σέντρα!






*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: