Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Δεν απέκλεισε για Στέρλινγκ ο Βενγκέρ!

Ο Αρσέν Βενγκέρ, πληροφορούμενος την πρόθεση του Ραχίμ Στέρλινγκ να αρνηθεί το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο της Λίβερπουλ, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κάνει κίνηση για την απόκτησή του το ερχόμενο καλοκαίρι.  
Μπορεί να μην το παραδέχθηκε ευθέως, όμως αυτό άφησε να εννοηθεί! Ο προπονητής της Άρσεναλ ρωτήθηκε για τις φήμες που τον θέλουν να εξετάζει την περίπτωση του νεαρού μεσοεπιθετικού απατώντας… διπλωματικά πως: «Αυτή τη στιγμή δεν  κινούμαστε σε μεταγραφικούς ρυθμούς. Θέλουμε να τελειώσουμε θετικά τη σεζόν. Πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας για να κλείσουμε καλά τη χρονιά. Αυτή το διάστημα δεν κάνω πρόταση σε κανέναν. Το καλοκαίρι όμως θα αρχίσω… Ξαναλέω ότι αυτή τη στιγμή δεν κινούμαστε μεταγραφικά».
Δεν ήθελαν, λοιπόν, και πολύ τα αγγλικά Μέσα να στηριχτούν σε αυτή την ατάκα και να παρουσιάσουν τον Βενγκέρ έτοιμοι να κάνει το κόλπο γκρόσο με την αγορά του διεθνούς άσου από τη Λίβερπουλ.
Άλλωστε και τις προηγούμενες εβδομάδες, πριν ακόμη δηλαδή προκύψει η πληροφορία της αρνητικής απάντησης του Στέρλινγκ στους «κόκκινους», οι «κανονιέρηδες» παρουσιάζονταν ανάμεσα στους «δυνατούς» διεκδικητές της υπογραφής του ποδοσφαιριστή. Πόσο μάλλον τώρα…
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: